Özkonak Belediye Başkanı İlker YÜREKLİ, Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Erkek Futbol Takımının başarılı öğrencilerini makamında kabul etti.

Özkonak Kasabasını Başarıyla Temsil Ederek Liseler Arası İl İçi Futbol Turnuvasında, 3. Olan Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Erkek Futbol Takımı Öğrencileri Özkonak Belediye Başkanı İlker YÜREKLİ'yi Makamında Ziyaret Etti.

Özkonak Belediye Başkanı Yürekli, öğrencileri kabulünde yaptığı konuşmada, gerek ilimiz Nevşehir gerekse ilçemiz Avanos'ta yapılan spor faaliyetlerine her zaman destek olduğunu belirterek, "Özkonak kasabamız yalnızca futbol dalında değil, diğer spor branşlarında da adını başarılarıyla her anlamda duyurması lazım. Lisemiz gerek fiziki donanımı, gerekse eğitim açısından gençlerimiz için son derece önemlidir. Biz çocuklarımıza, gençlerimize güveniyoruz. Öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.


Başkan Yürekli, Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Erkek Futbol Takımı Öğrencilerini bu Başarılarından Dolayı Kutlayarak, Öğrencilerimizin Maddi ve Manevi Olarak Her Zaman Yanlarında Olduğunu İletti.