Yazıhüyük Spor ile Derinkuyu Gücü Spor arasında oynanan karşılaşmada yan hakemin tutumuna tepki gösteren Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy hakeme sert çıktı: 'Haddini Bil Yan Hakem Ali Rıza Kuzucu...'

Aksoy; "Haddini Bil Yan Hakem Ali Rıza Kuzucu"

Bugün Yazıhüyük Spor ile Derinkuyu Gücü Spor arasında Derinkuyu İlçe Stadında oynanan Nevşehir 1. Amatör Lig maçına protokol üyesi olarak yerini alan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, yan hakem Ali Rıza Kuzucu tarafından takındığı üsluptan dolayı maç esnasında tartışma yaşandı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy;" İlçemizin iki güzide takımı arasında dosthane bir şekilde başlayan maç, tavır ve üslubunu bilmeyen bir yan hakem Ali Rıza Kuzucu’nun provokatif hareketleri nedeniyle gölgelenmiştir. 

Yapılan bu davranış ve üslubu hizmet ve temsiline geldiğimiz Derinkuyu Belediye Başkanlığı görevinde her kim olursa olsun temsil ettiğimiz Derinkuyu’muz için saygısızlık sayıyor ve yan hakem Ali Rıza Kuzucu için gerekli şikayetler yapılacaktır. Spor dostluktur kardeşliktir. Sporu çirkinleştirmek kimsenin haddi değildir. Kınıyorum. Hadsize haddini bildirmek, kırk yetime kaftan giydirmekten üstündür." ifadelerinde bulundu.