Nevşehirspor Yönetiminin başlattığı ‘kombine al, takımına destek ol…’çağrısına DERSİAD Derneğide kayıtsız kalmadı.

Nevşehirspor'dan şehrini kulübünü seven bir adım öne çıksın şeklinde yürütülen kampanyaya Dünya Erdemli Sanayici ve İş adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi, kombine biletlerden 50 adet satın alarak Kırmızı-Beyazlı kulübe 5 Bin Liralık destek verdi. 

DERSİAD Nevşehir Şubesi, 50 adet taraftar kombinesinden satın alarak Nevşehirspor'a 5 Bin TL’lik katkı sundu.

DERSİAD'ın kombine kartını ve 50 sırt formalı kırmızı beyazlı Nevşehirspor formasını Dernek Başkanı Civelek'le,Yönetim Kurulu üyeleri Necdet Civelek ve İbrahim Karaşahin'e Nevşehirspor Kulüp Başkanı Dirikoç takdim etti.


Destek sonrası Nevsehirspor Başkanı Salih Dirikoç, DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu üyelerine özel olarak teşekkür ettiler. 

Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, ‘’Nevşehirspor’umuzu iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Başarıda paydaşların kenetlenmesi çok önemli. İnanıyorum ki tüm Nevşehir ailesi kenetlenerek bunun üstesinden gelecektir’’ dedi.Yürütülen Kampanyaya Nevşehirli tüm iş adamlarınında destek vermesi bekleniyor.

Yeni sezon çalışmalarına FEDA Yılı ve Şampiyonluk parolasıyla başlayan Nevşehirspor'da kombinelere taraftarların ilgisi her geçen gün artıyor.  Nevşehirspor'un Yönetimi, hem takıma önemli bir ekonomik girdi sağlamak, hem de taraftarın takıma sahip çıkmasını sağlamak amacıyla başlattığı 5 bin adet kombine bilet satışı kampanyasına esnafından, iş adamına, STK'lardan gurbetçisine, öğrencisinden bürokratına şehrini seven tüm taraftarların çok büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

Kırmızı - Beyazlı takımın büyük taraftarları şu ana kadar toplamda 3000 adetin üzerinde kombine bilet alarak Nevşehirspor'a destekte bulundular. Taraftarların bu ilgisi Yönetimin yüzünü güldürüyor. Daha sezon başlamadan 5000 hedefine ulaşılması bekleniyor...

FEDA SEZONUNDA...  NEVŞEHİRSPOR KOMBİNE KARTLAR SATIŞA ÇIKMIŞTIR.FİYAT 100 TL DİR SATIŞ NOKTASI SAYGIN PETROL MARKET ÇAT KAVŞAĞI TÜM TARAFTARLARIMIZI DESTEĞE ÇAGIRIYORUZ...