Yıllardır özlemini çektiği 3. Lig’de Nevşehir'i temsil etmek isteyen Nevşehirspor, tüm hazırlıklarını tamamlayarak Pazar günü oynanacak maça odaklanırken, Nevşehirspor Kulübü Basın sözcüsü Nafiz Dirikoç’da tüm Nevşehir halkını maça davet etti.

Uzun yılların hasretini ve özlemini bitirmek için yoğun bir hazırlık dönemi geçiren Nevşehirspor yönetimi ve oyuncuları, Pazar günü saat 15.00’de Gazi Stadında güçlü Kayseri temsilcisi Şekerspor karşısında önemli bir sınav verecek.

Nevşehirspor Kulübü Basın sözcüsü Nafiz Dirikoç, 15 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşmaya 7’den 77’iye tüm Nevşehirlileri bu maça davet etti.

Nevşehir'in artık 3. Lig’de takımının olmasını gerektiğine inanarak çalıştıklarını ifade eden Nevşehirspor Kulübü Basın sözcüsü Nafiz Dirikoç, Nevşehir halkından da aynı gayreti ve şevki maçlara gelerek destek olmaları yönünde beklediklerini söyledi.  

3. Ligine çıkma mücadelesi veren Nevşehirspor’un geri sayımın başladığına dikkat çeken Dirikoç, sabırlarının tükendiğini, artık hedeflerini ulaşma zamanının geldiğini söyledi.

Nevşehirspor Kulübü Basın sözcüsü Nafiz Dirikoç, "Herkes sevdamız takımımıza sahip çıksın. Uzun yıllardır süren hasretlik bitsin artık. Bize destek olanların duasıyla biz, inandık, inandığımız için de başarmamız lazım. Nevşehirspor için çok önemli bir sürece girdik. Nevşehirspor’u BAL Liginden alıp bu sıkıntılı ligden ve süreçten çıkmak istiyoruz. Onun için bu yıl bizim için çok önemli, bütün hemşehrilerimizin tüm maçlara gelip, maçlarda bize destek vermelerini istiyoruz" dedi.

"Her şey hazır sabırsızlıkla bekliyoruz"
Takım olarak, Nevşehir olarak hazır olduklarının vurgulayan Dirikoç, "Bu ligde en iyi takımı oluşturduğumuza inanıyoruz. Her şey hazır, sabırsızlıkla bekliyoruz. Sporcularımız hazır, biz hazırız. Hemşehrilerimiz de hazır. Allah'ın izniyle bu yıl maçları bir bir alıp, biran önce bu ligden çıkmak istiyoruz. Biz burada kaldıkça hem ilimizin tüm fertleri, gençlerimiz ciddi anlamda sıkılıyor, hem de şehrimizin önün de bir engel oluyor. Bu engeli kaldırmakla alakalı 3.Ligine gitmemiz gerekiyor" diye konuştu.

"Taraftarlarımız çocuklarıyla, eşleriyle gelsin maça"
Pazar günü Gazi Stadında oynanacak Kayseri Şekerspor karşılaşmasına tüm Nevşehirlileri davet eden Dirikoç, "Taraftarlardan şunu istiyorum. Özellikle herkes eşleriyle, çocuklarıyla gelsin ki Nevşehir'de birlikte el ele vererek bir tarih yazalım. Eşleriyle çocuklarıyla, renkli görüntülerin oluştuğu, çocukların, eşlerin ve işte gencinin, yaşlısının hep bir arada zevkle izleyebilecekleri, küfürsüz nizahsız bir maç olsun" şeklinde konuştu.

Nevşehir 5 Bin Kişiye Kilitlendi

Öte yandan kritik karşılaşma öncesinde Nevşehirspor hazırlıklarını sürdürüyor. 90 dakikalık ve telafisi olmayan karşılaşmayı kazanmak isteyen Nevşehirporlu futbolcular, takım olarak 3. Ligi'ne çıkacaklarına inandıklarını sözlerine eklediler.

-Nevşehir Bayraklarla Donatılıyor
 Kimi dev bayraklar ile şehrin cadde ve bulvarlarını süslerken kimi de internet ve sosyal medyadan takımının arkasında olduğunu beyan ediyor. Karşılaşma öncesi il adeta Kırmızı Beyaz renklerle bürünecek. Bayram yerine dönmesi beklenen Nevşehir'de, aynı görüntüyü Gazi stadında da vermeye hazırlanıyor.

Hakemler açıklandı...

Karşılaşmayı Osmaniye bölgesinden Burak Aksak, Ahmet Fındık, Muhammet Munir Dadı,Hasan Rıza Akol yönetecek.
Gözlemci: Yusuf Atıcı - Aksaray

Telafisi olmayan maç
Nevşehirspor GK - Kayseri Şekerspor
Tarih: 15.10.2017 PAzar
Saat: 15.00
Yer: Gazi Stadı

Pazar günü yine Gazi Stadını dolduruyoruz. Şampiyonluk yolundaki en önemli maçlarımızdan birinde takımımızı yalnız bırakmayalım. Hedef yine en az 5000 seyirci. Haydi Nevşehir daha önce yaptık tekrar yapacağız...

Pazar günü zorlu Kayseri Şekerspor maçında tüm Nevşehirspor sevdalılarını Gazi Stadına davet ediyoruz.


Türkiye Bölgesel Amatör Lig Grup 5 Puan Durumu
O P Av
1 Talasgücü Belediyespor 3 7 +5
2 Nevşehirspor GK 3 7 +3
3 Yozgatspor 1959 FK 2 6 +5
4 7 Mart Kadirli Demir 3 6 +3
5 68 Aksaray Belediyespor 3 6 +2
6 Kayseri Şekerspor 3 5 +8
7 Kürkçülerspor 2 3 0
8 Arsuz Karaağaç 1967 3 2 -1
9 Adana Büyükşehir Belediyespor 3 2 -2
10 Belen Belediyespor 3 2 -2
11 Ceyhanspor 2 1 -1
12 Kilis Belediyespor 3 1 -5
13 2005 Azatlıspor 3 0 -15
 

Şampiyonluk yakında...

Şampiyonluk Nevşehir'e hiç bu kadar yakınlaşmamıştı. Bu sene bu fırsatı kaçırmamak için Yönetim, Futbolcu, Basın ve taraftar üzerine düşeni yapmalı... El ele verip şampiyonluğa kenetlenmeliyiz.

Önce kupada Rize'ye Elendik sonra İskenderun'da Belendik Şimdi Kayseri Şeker'e Bilendik. Hafta sonu 5 Bin kişiye kilitlendik. 
Büyük Nevşehir taraftarını Gazi'ye bekliyoruz.


Haber:Mustafa Ferveren