UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Fenerbahçe, güçlü Portekiz ekibi Benfica'yı ağırlıyor.

FENERBAHÇE BENFİCA'YI AĞIRLIYOR

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi finaline giden yolda Benfica ile yarı final ilk maçında bugün karşılaşacak. Kadıköy'deki dev maç saat 22:05'te başlayacak ve STAR TV'den naklen yayınlanacak.

 

Avrupa kupaları tarihinde ilk kez yarı finale kalan sarı-lacivertli ekip, rakibi karşısında Kadıköy'deki randevuda seyircisinin de desteğiyle tur için avantajlı skor elde etmek amacında. Maç biletlerinin tamamı ise daha önce tükendi.

 

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: 4-2-3-1

 

Volkan - Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler - Meireles, Mehmet Topal - Kuyt, Cristian, Sow - Webo

 

BENFICA: 4-3-3

 

Arthur - Pereira, Jardel, Garay, Melgarejo - Matic, Gomes, Gaitan - Salvio, Lima, Ola John

 

TEK EKSİK CANER

Benfica maçı öncesi sarı-lacivertli takımda tek eksik, sarı kart cezalısı Caner Erkin.

 

Çeyrek final turunda Lazio ile deplasmanda yapılan maçta gördüğü sarı kart nedeniyle gruplardan itibaren üçüncü kartını alan Caner cezalı duruma düştüğü için yarınki maçta takımını yalnız bırakacak.

 

SOW OYNAYABİLİR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, sakatlığının ardından ligdeki Gençlerbirliği maçıyla birlikte takıma dönen Moussa Sow'a yarınki mücadelede ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

 

FENERBAHÇE'DE 6 FUTBOLCU KART SINIRINDA

Benfica maçı öncesi Fenerbahçe'de 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

 

UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarından bu yana ikişer kartları bulunan kaleci Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Ziegler, Mehmet Topal, Meireles ve Webo yarın da kart görmeleri durumunda rövanşta cezalı olacak.

 

Andre Almeida ve Enzo Perez'in kart cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği Benfica'da ise Carlos Martins, Ola John, Rodrigo ve Melgarejo sarı kart ceza sınırında.

 

BENFICA'DA 3 EKSİK VAR

Benfica ise Fenerbahçe maçına ideal 11'i ile çıkamayacak. Portekiz ekibinde as oyunculardan Luisao sakatlığı, Perez ve Almeida ise cezaları nedeni ile forma giyemeyecek.