13.11.2022 Pazar günü Nevşehir Belediyespor deplasmanda Edirnespor ile deplasmanda karşılaşacak. Maç saat: 14:00 de başlayacak.

TFF 3. Lig 1. Grup 11. haftasında pazar günü saat 14.00'te Edirne 25 Kasım Stadı'nda oynanacak olan Edirnespor - Nevşehir Belediyespor maçını  Ardahan bölgesi C klasman hakemlerinden  Doğu Yılmaz yönetecek. Yılmaz'ın yardımcılıklarını Halil Altun ile Coşkun Yalçın yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Abdülselam Koçak olacak.

Edirne spor ligde 10 maçta topladığı 6 puanla 17.sırada yer alırken, Nevşehir Belediyespor ise 10 puanla ligde 12.sırada yer alıyor.

Edirnespor'da Teknik Direktörlük görevini Nevşehirlilerinde yakından tanıdığı bir isim olan Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki yapıyor.

Edirnespor zor durumda...

Lig'de 17. sırada düşme hattında mücadele eden Edirnespor, Başkan Nabi Kırmızı'nın takımı bırakması ile 22 Kasım 2022 tarihinde kongreye gitme kararı aldığını açıkladı. Zor günler geçiren Edirnespor pazar günü Nevşehir Belediye Spor karşılaşmasına başkansız çıkacak.

Nevşehir'de Tek hedef 3 puan! 

Yusuf Tokuç'un Teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından gözle görülür bir ivme kazanan Nevşehir Belediyespor da bu maç çok önemli Alınacak 3 puanın anlamıda ligdeki kaderi açısından önem arz ediyor.

Edirnespor - Nevşehir Belediyespor

Yer: Edirne 25 Kasım Stadı

Tarih: 13.11.2022  Saat: 14:00

Hakemler: 

 Doğu Yılmaz (Hakem)

 Halil Altun(1. Yardımcı Hakem)

 Coşkun Yalçın(2. Yardımcı Hakem)

 Abdülselam Koçak(Dördüncü Hakem)

 Turgay Aytepe(Temsilci)