Niğdeli iş adamı Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Ferit Şahenk Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşerek transferde yardımcı olabileceğini belirtti.

Edinilen bilgilere göre; Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Ferit Şahenk, daha önce Moussa Sow'un transferinde Senegalli yıldızın 10 milyon Euro'luk bonservis maliyetinin bir kısmını karşılayarak Sarı-Lacivertli kulübe katkıda bulunmuştu.

Süper Lig'in 2. yarısına daha güçlü bir kadro ile girmeyi planlayan Fenerbahçe, Belhanda için girişimlerini sürdürürken, sürpriz bir gelişme ile de karşı karşıya kaldı. Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg ile iş bağlantısı bulunan Ferit Şahenk, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı arayarak, "Diego'yu iyi bir fiyata satmak istiyorlar. Bu futbolcu için Wolfsburg kulübü ile görüşebilirim" dedi.

Şahenk, Yıldırım'a "Eğer Belhanda'da sorun yaşarsanız Diego konusunda Wolfsburg ile görüşebilirim. Wolfsburg iyi bir teklif gelirse satmak istiyor. Galatasaray'ın da bir ara bu transferi düşünmesindeki neden bu" dedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın da "Şu anda Belhanda için görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer olmazsa bizim için iyi bir seçenek olur" cevabını verdiği belirtiliyor.

Daha önce de Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Brezilyalı futbolcu Diego, şu an için Belhanda'nın ardından 2. öncelikli futbolcu ama Belhanda'da bir pürüz çıkarsa Ferit Şahenk'in de girişimleriyle Wolfsburg ile temasa geçilebileceği kesin görünüyor.

Haber Kaynağı: Bor Ajans