Fenerbahçe kongre üyesi ve Özlüce köyü muhtarı Hasan Gözderesi, FİB Haber.Com ziyaret ederek gazetemiz Genel Koordinatörü Fikret Çapacı’ya  sarı-lacivertli takımın dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Mesut Özil'in imzalı formasını hediye etti.

Özlüce köyü muhtarlığı olarak yaptıkları çalışmaların kamuoyuna duyurulması adına FİB Haber'in her zaman kendilerine destek verdiğini ifade eden Gözderesi, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’ne doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışından dolayı teşekkür etti.

'İyi ki varsınız FİB Haber!'

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile bir süre sohbet eden Özlüce köyü muhtarı Hasan Gözderesi, “iyi ki varsınız” diyerek; “Sizler gerçekten bu Nevşehir'in emeği fazla olanlardansınız. Nevşehirle ilgili haberleri en doğru ve en hızlı bir şekilde başta gurbetçilerimiz olmak üzere tüm dünyaya duyuruyorsunuz. Nevşehir'i tanıtmak Nevşehir'in sorunlarını dinlemek Nevşehir'i başka illere başka ülkelere anlatabilen sizlersiniz. Bizler de sizlinle birlikte bir aile gibiyiz. İyi ki varsınız diyorum” ifadelerini kullandı.

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir bizim sevdamızın adı. Nevşehirli olmakta bir ayrıcalık. Bu şehrin gizli öznesi olarak Fenerbahçe kongre üyesi ve Özlüce köyü muhtarı Hasan Gözderesi'ye çubuklu forma ve hizmetleri  için teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.