Programları kapsamında bazı ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Vali İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu Vali İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran tarafından Valilik Binası girişinde karşıladı.

Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Kasapoğlu, Valilik makamına geçti.

Kendilerini ilimizde ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Vali Becel, Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu’na Nevşehir’in ekonomisi, tarihi ve doğal güzellikler, turizm potansiyeli, spordaki genel durumu, bu alanda yapılan yatırımların mevcut durumu ve spor konusunda beklentileri anlatarak, genel bilgiler verdi. 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Nazik karşılaması ve yakın ilgisi nedeniyle Vali Becel’e teşekkür eden Bakan Kasapoğlu, ziyaretin ardından Valilik toplantı salonunda düzenlenen İl değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantı sonrası Valilik önünde hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Bakan Kasapoğlu programlarına devam etmek üzere Nevşehir Valiliğinden ayrıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir’imize teşrif eden Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,’nu hazirunumuzla karşılayarak, hep birlikte Nevşehir Valiliği’mizi ziyaret ettik." dedi.

Bakan Kasapoğlu'nun Nevşehir proğramı şöyle;

  • 17.00 Nevşehir Valilik Ziyareti  (İl değerlendirme toplantısı)
  • 18.30 Nevşehir Belediyesi Ziyaret
  • 19.00 AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Ziyaret
  • 19.30 Yemek ve Konaklama

19 Haziran Cumartesi

Kapadokya'da saha incelemesi ve gezi proğramı