Sırbistan'ın Başkenti  Belgrad şehrinde düzenlenen "ITFA BELGRAD ULUSLARARASI TURİZM FUARI" nda Kapadokya'yı tanıtmak için giden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Avrupa’nın gençler seviyesindeki en prestijli organizasyonlarından biri olan Adidas Next Generation Turnuvası’na katılmak için Belgrad'da bulunan Fenerbahçe Beko Genç Erkek Basketbol Takımının Nevşehirli yıldız pivotu İsmail Karabilen ile bir araya geldi.

Bol bol Nevşehir Kapadokya üzerine sohbet eden ikili hasret giderdiler. Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız,  Fenerbahçe Beko Genç Erkek Basketbol Takımını Ürgüp'e davet ederken birlikte günün anısına fotoğraf çektirmeyide ihmal etmediler.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız; "Belgrad TURİZM Fuarı için Gittiğimiz Sırbistan da Fenerbahçe Basketbol takımı ile Maç öncesi karşılaştık. Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasından olan İsmail Karabilen gencimiz hemşehrisi olarak bizim göğsümüzü kabarttı. Maşaallah boya bakarmısınız ben 1.75 boydayım... Belgrad'dan güzel ülkeme selamlar" dedi.

Çok yakın zamanda tüm Türkiye hatta tüm Avrupa daha 18 yaşındaki Nevşehirli bu gencimizi konuşacak.

İşte Fenerbahçe'nin Erkek Basketbol Genç Takım oyuncusu Nevşehirli gururumuz İsmail Karabilen'in karnesi;

Oyuncunun Adı: İsmail Karabilen
Doğum Tarihi:02-07-2001
Doğum Yeri:İstanbul
Boyu:2-08
Kilosu: 98
Mevkii: Pivot
Forma Numarası:50
Fenerbahçe'ye Geliş Tarihi: 2013
Millilik Sayısı:50

ve Memleketi: NEVŞEHİR