Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Hacıbektaş ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Hacıbektaş Kaymakamı Kübra Kurtoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Hacıbektaş Kaymakamı Kübra Kurtoğlu, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Hacıbektaş Kaymakamı Kübra Kurtoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, görevinde başarılar diledi.   Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise; kendilerini kabullerinden dolayı Hacıbektaş Kaymakamı Kübra Kurtoğlu'na teşekkürlerini iletti.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Hacıbektaş Spor Salonu, Futbol Sahası ve Kyk yurdunu ziyaret etti.

Hacıbektaş İlçe müdürü Naci Güven ve Şube Müdürleri ile birlikte tesislerimizde yeni normalleşme için alınan önlemleri yerinde inceleyen Özdemir, inceleme sonrası Hacıbektaş Kyk yurdu toplantı salonunda; İlçe Müdürü ve çalışanlar ile birlikte gençlerimize en iyi şekilde hizmet vermek adına yapılacak işlerle ilgili görüşmelerde bulundu.

İncelemeler sonrası memnuniyetini dile getiren Özdemir, özverili çalışmalarından dolayı  Hacıbektaş İlçe müdürü Naci Güven ve personellere teşekkür edip, ayrıldı.