Nevşehirspor’un Kayseri Şekerspor karşısında aldığı galibiyet, uzun bir aranın ardından camianın yüzünü güldürdü. Yeni teknik ekibin göreve gelmesinin ardından çıktığı ilk maçta hem futbol hem de mücadele anlamında daha iyi bir görüntü veren takımını baştan sona kadar destekleyen taraftar, bitiş düdüğü ile birlikte 3 haftadır kendilerini üzen futbolcularla galibiyet sevincini doyasıya kutladı.

Lige şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen üst üste üç yenilgi alarak taraftarını üzen Nevşehirspor, Kayseri Şekerspor karşısında umut tazelerken, kendilerini destekleyen seyircisinin de yüzünü güldürdü.

90 DAKİKA HİÇ SUSMADILAR

Taraftar zorlu bir dönemeçten geçen takımını zorlu maçta yalnız bırakmadı. Dostluk ve kardeşlik adına örnek görüntülerin yaşandığı maçta rakip takım taraftarlarına da ev sahipliğinin en güzel örneklerini yaşatan Nevşehir seyircisi, 90 dakika boyunca Nevşehirspor’u destekledi. Yüzde yüz penaltısını vermeyerek Çok kötü yönetim gösteren hakemin verdiği kararlar sonrasında adeta çıldıran taraftarın tesellisi atılan gollerle gelen galibiyet oldu.

SEVİNCE ORTAK OLDULAR
Son yıllarda bir türlü yüzü gülmeyen ve şampiyonluğu hayal bile edemeyen Nevşehirspor taraftarı Kayseri Şekerspor galibiyeti sonrasında coştu. Her ne kadar tribünleri bu kez daha fazla dolduran ve maçı 90 dakika boyunca coşkuyla izleyen taraftarlar, alınan galibiyeti oyuncularla doyasıya kutlarken, stadyumu ‘Şampiyon Nevşehir’ tezahüratları ile inlettiler.

ALKIŞI HAK ETTİLER!!!

Takımı tribünlere çağırarak bağırlarına basan, alınan yenilgiler sonrasında küskünlüklerini bir kenara bırakan taraftarlar özellikle Nevşehirsporlu teknik heyete büyük destek verdiler. Teknik Direktör Tahir Çopur alınan galibiyet sonrasında tebrikleri kabul ederken, zorlu maçın en güzel karesi taraftar gruplarının tek yumruk olarak birbirleriyle karşılıklı tezehuratlarıyla Birlik ve beraberlik mesajları vermesi oldu. 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici Nevşehirsporlu taraftarlarca uzun süre "Büyük Başkan" tezehuratlarıyla alkışlanırken, Tahir Çopur liderliğindeki Teknik Kadronun maç öncesi motivasyon ve maçtaki başarılı taktikleri, Anne ve abisi hastanede yatarken Nevşehirspor formasını layıkıyla terleten Kaptan İlhan Aydoğdu'nun gösterdiği özverili performans ve Nevşehirspor da Genel Menajerlik görevine getirilen taraftarların sevgilisi (Hacı Mahmut) Ramazan Başbuğ'la yüzlerin güldüğü Kırmızı Beyazlı ekibimizde şimdi herkesin yüzleri gülüyor geleceğe daha bir umutla bakıyoruz. Nevşehirspor Aslında takım olma olgusunun ilk meyvesini Kayseri Şekerspor maçında alarak gösterdi.

Nevşehir EFSANE Peşinde!

Yardım, Mücadele, Pres, Takım Ruhu ve arkadaşlık üst seviyelere ulaşınca zaten takımızın mevcut üst düzey futbolcuları ile bu takım bu şehrin on yıldır özlemini kurduğu büyük bir Hayali Gerçeğe dönüştürmemesi için hiç bir sebep yok. 

Ayrıca maçta takımımızı 90 dakika boyunca yalnız bırakmayarak destek veren Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 'ta taraftarların büyük sevgisine mazhar oldu.


İşte Nevşehirspor'da o birlikteliğin Fotoğrafları...