Kapadokya'nın eşsiz coğrafyasında dağ bisikleti macerası Red Bull Dawn Till Dusk 23 Ekim'de gerçekleşiyor. 

Son Zamanların En Heyecanlı Dağ Bisikleti Yarışı: Red Bull Dawn till Dusk 23 Ekim'de gerçekleşiyor.

Gün doğumundan gün batımına,

Eşsiz Peribacaları eşliğinde,

Birbirinden farklı rotalarda,

Birbirinden farklı disiplinler...

Son Zamanların En Heyecanlı Dağ Bisikleti Yarışı: Red Bull Dawn till Dusk Kapadokya'da Yapılacak.

Kapadokya sıra dışı bir dağ bisikleti etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor: Red Bull Dawn till Dusk! 23 Ekim'de güneşin doğuşu ve balonların yükselişi ile başlayacak olan yarış bir gün boyunca devam edecek ve güneşin batışıyla birlikte sona erecek.

Kapadokya'nın eşsiz coğrafyasında 4 etaptan oluşacak rotada kazanmak için birbirlerine meydan okuyacak yarışçılar toplamda 35 kilometre boyunca aksiyona dalacaklar. Tüm dağ bisikleti disiplinlerini bünyesinde barındıracak olan (Enduro, XC, DH) Red Bull Dawn till Dusk, Güvercinlik Vadisi'nde start alıp Uçhisar Kalesi'nde son bulacak.

Red Bull Dawn Till Dusk'a katılım ve detay linki : https://www.redbull.com/tr-tr/events/... Yarış gün doğumunda sıcak hava balonlarının yanında başlayıp gün batımında Uç Hisar Kale'sinde sona ediyor. Birbirinden güzel ve teknik 4 ayrı etaptan oluşuyor.

1. Etap Güvercinlik Vadisi (Toplu Start)

2. Etap Aşk Vadisi

3. Etap Kızıl Vadi

4. Uç Hisar Kalesi

Dağ bisikletinin her disiplinine hitap eden gün doğumundan gün batımına kadar süren efsane dağ bisikleti yarışı 23 Ekimde Kapadokya'da !.

Red Bull Dawn till Dusk'ın rotası ile ilgili detayları hemen aşağıda bulabilirsin.

1. Etap Güvercinlik Vadisi

Dağ Bisikleti · 4 dakika

1. Etap: Güvercinlik Vadisi - Enduro

Dağ Bisikleti · 1 dakika

1. Etap Güvercinlik Vadisi - Cross Country

Günün ilk etabı sıcak hava balonlarının yükselmesi ile birlikte eş zamanlı olarak start alacak. Yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki etap büyük ölçüde iniş bölümlerinden oluşuyor. Yarışın başlangıcından sonra yolun dörde ayrılacağı parkurda, katılımcılar kendilerine en uygun rotayı seçerek yollarına devam edecekler. Yolların birbirinden farkı ise teknik detaylarda ortaya çıkıyor. Örneğin yarışmacılar teknik olarak daha zorlu ama kısa bir yol ya da teknik olarak kolay olsa da mesafe olarak uzun olan bir başka yol arasında seçim yapabilecekler. Bu dört yol da en sonunda tek bir yola bağlanacak olsa da başarıyı iniş konusundaki yetenek ve kondisyon belirleyecek.

2. Etap: Aşk Vadisi

Dağ Bisikleti · 2 dakika

2. Etap: Aşk Vadisi

Aşk Vadisi Etabı tek bir ana hattan oluşacak. Vadi tabanına ulaşırken birçok virajlar bizi bekliyor olacak. Etabın uzunluğu yaklaşık 3 kilometre ve çoğunlukla enduro ve XC disiplinlerinin öne çıktığı bir parkura sahip.

3. Etap: Kızıl Vadi

Dağ Bisikleti · 4 dakika

3. Etap: Kızıl Vadi

Kapadokya’nın en yüksek noktalarından birinde başlayacak olan 3. etap yaklaşık 4 kilometre boyunca devam edecek. Çavuşin Kalesi'nde son bulacak etap, kıvrımlı ve teknik patikalardan oluşuyor.

4. Etap: Uçhisar Kalesi

Dağ Bisikleti · 6 dakika

4. Etap: Uçhisar Kalesi

Günün final etabı olan Uçhisar Kalesi etabında heyecan da zirve yapacak. Dik inişlerin ve rampaların da yer aldığı bu teknik etapta yarışın finaline yakışır bir aksiyon yaşanacak.

detaylar için; REDBULL.COM /DAWNTILLDUSK