Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’taki temsilcimiz Kapadokya Göremespor 7. hafta kapsamında Mersin ekibi Silifke Belediyespor’u konuk edecek. Kapadokya Göremespor, bu müsabakayı daha önce iç saha maçlarında ev sahipliği yapan Gazi Stadında oynamayacak.

Göremespor rakibi Silifke Belediyespor ile Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi içerisindeki 3 Nolu sahada oynayacak. Aynı zamanda maç tarihinin 3. Lig temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’un maçıyla çakışması nedeniyle Kapadokya Göremespor- Silifke Belediyespor maçı 3 Kasım 2018 Cumartesi gününe alındı. Karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Kapadokya Göremespor rakibi Silifke Belediyespor’u yenerek bu sezon sahasındaki ilk galibiyeti almak istiyor.

Soydemir: 'Haydi Nevşehir, sen yoksan bir kişi eksiğiz!

Kapadokya Göremespor Kulüp İkinci başkanı Mehmet Ali Soydemir yaptığı açıklamasında; "Ligde oynadığımız tüm maçlarda takım olarak iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Ve artık şansızlığımızı da kırarak kendi sahamızda ilk galibiyetimizi taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Biz Yönetimiyle, Hocasıyla, futbolcusuyla gerçekten çok güçlü bir takımız. Ve Şunu söylemeliyim ki, şansız maçlar oynadık. İyi oynadığımız maçlarda şanssız puan kayıpları yaşadık. Silifke maçıyla birlikte iyi bir seri yakalarsak, imkansız diye bir şey yok" diye konuştu. 

Haber: Mustafa Ferveren