Spot Toto 2.lig Beyaz Grupta mücadele eden Kartal Spor sezon hazırlıklarının birinci bölümünü Gülşehir de gerçekleştiriyor.  

 

24 Temmuz – 06 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Gülşehir kampında ilk çalışma Teknik Direktör Şaban Yıldırım yönetiminde başladı.

 

Teknik Direktör Şaban Yıldırım tarafından kamp boyunca yapılacak olan antrenmanlar hakkında bilgi verilmesinin ardından ısınma, aerobik, dayanıklılık ve kondisyona yönelik ilk çalışmalara başlandı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanın hemen ardından Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Antrenmanın yapıldığı Gülşehir Spor Kompleksi’nde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

 

Başkan Dursun, ‘’Bir sporsever olarak sizleri burada görmekten mutlu oldum. ‘’Cappadocia Cup’’ adında turnuva düzenlenmekte iken birçok takım ilçemiz Spor tesislerinde idmana çıktılar. Sizlerin en büyük avantajı stada 1 km mesafede olan Kartal Belediyesine – sizlere - ait Kapadokya Kartal Otel de kalıyor olmanız. Umarım ilçemizden mutlu ve sezona hazır olarak ayrılırsınız’’ dedi.

 

 

Hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından Futbolcular dinlenmek üzere otele çıktılar.

Kartalspor dan bugün çalışmaları:
Nevşehir Kamp Günlü ğü (3.Gün Sabah)

Teknik direktörümüz Şaban Yıldırım, Nevşehir kampında tempoyu yükseltmeye başladı.

2013-2014 sezonu hazırlıklarının 1.kamp programını Nevşehir’de sürdüren Kartalsporumuz her geçen gün antrenman temposunu arttırıyor. 

Takımımız Nevşehir kampında 3.güne girerken sabah saat 10:00’da yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktörümüz Şaban Yıldırım yönetiminde başlayan ve yaklaşık 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Yıldırım’ın yardımcıları Sabahattin Yenilmez, Vedat Battal, Aziz Akgün ve Barış Yıldız hazır bulundu.

Gülşehir Spor Kompleksi sahasında gerçekleştirilen çalışma Teknik direktörümüz Şaban Yıldırım’ın antrenman toplantısı sonrasında yapılan Koordinasyon, Denge ve Esneklik çalışmasıyla başladı 

Antrenmanın ana bölümünde 3 gruba ayrılan takımımız dönüşümlü olarak 1’e 1 – 2’ye 2 – 3’e 3 teknik çalışma, 7’ye 3 Oyun ve Aerobik koşu gerçekleştirdi. Son bölümde topla aerobik koşu gerçekleştiren takımımız stretchingle sabah antrenmanını sonlandırdı.

Onur Nasuhoğulları ve Fırat Bingöl, antrenör Barış Yıldız eşliğinde takımdan ayrı çalışırken, kalecilerimiz Osman Şimşek, Osman Kurtuldu, Enes Ünal ve Ersin Gani, kaleci antrenörümüz Aziz Akgün eşliğinde özel kaleci antrenmanı gerçekleştirdi.

Bugün gerçekleştirilen antrenmanda Gülşehir Eski İlçe Spor Müdürü İlhan Ekici ziyaret ederek bir süre Genel Kaptanımız Murat Gülfırat’la sohbet etti.

Saha çalışmasının ardından otele dönen oyuncularımız, antrenman sonrasında vücudun çabuk toparlanması için soğuk havuza girerek havuz içerisinde yürüyüş yaptı.

Takımımız günün ikinci antrenmanını saat 18:00’de gerçekleştirecek.