Kapadokya Göremespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir tribün liderleri ve taraftar gruplarının temsilcileri dostluk yemeğinde bir araya geldi.

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 5.Grup’ta mücadele edecek olan Kapadokya Göremespor Yönetimi ve taraftarları Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme kasabası Holiday Cave Hotel'de düzenlenen yemekli toplantıda yeni sezon öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Kapadokya Göremespor Kulüp Başkanı Hasan Çiner; Bal liginde bu sene Nevşehir ve Kapadokya Bölgesini temsil edecek olan takımımıza tüm şehrimizin ve özellikle turizm camiasının destek vermesini istedi.

Başkan Çiner'den sağduyu çağrısı

Başkan Çiner, Ligin ilk maçını kendi sahamızda oynayacağımız komşumuz 68 Aksaray Belediyespor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Burada taraftar grubu liderlerine çok iş düşüyor. Gerek biz Kulüp yönetimi olarak gerek takımımız gerekse taraftarlarımızla bu maçta ezeli rakibimiz ve ebedi dostumuz 68 Aksaray Belediyespor'u çiçeklerle karşılayıp, güzel oyun ve galibiyetle uğurlamayı düşünüyoruz.  Bütün bu gelişmelere rağmen tatsızlık yaratacak bazı şeyler olabilir. İşte burada tribün liderleri devreye girecek ve inşallah bunun önüne geçecek. Bunun için buradayız. Ve sizlerin centilmence vereceği destekleriyle karşılaşmadan iyi bir netice alacağımızı düşünüyoruz. Bu vesileyle bizleri kırmayıp geldiğiniz için ve takımımıza sahip çıktığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kombine bilet çağrısı

Kapadokya Göremespor Kulüp Başkanı Hasan Çiner; "Bal ligi kuralarımız çekildi, fikstürümüz belli oldu ve ilk maçımız 23 Eylül Pazar günü Gazi Stadyumun da rakip68 Aksaray Belediyespor. Ben Bu yıl Kapadokya Göreme Spor olarak ilk defa oynayacağımız bu ligde şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi ümit ediyorum. Bütün hemşerilerimi hem ilk maçımız da hemde bütün maçlarımızda takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Maçlarımızı Gazi Stadyumun da oynayacağız. Taraftarlarımız  Kombine kartlarımızı hem Galatasaray Futbol Okulundan hem de maç öncesi Stadyum girişinden 100 TL ücretle temin edebilirler. Selamlar Saygılar" dedi.

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

Kapadokya Göremespor Kulüp İkinci başkanı Mehmet Ali Soydemir'de; Yıllarca formasını şerefle terletme onuruna eriştiğim memleketimin takımında şimdi de bir yönetici olarak hizmet vermenin büyük gururunu yaşıyorum. Öncelikle Kapadokya Göremespor olarak, Nevşehir'imize yakışır güzel bir takım kurmak için Başkanım ve biz yöneticiler olarak hiçbir fedekarlıktan kaçınmadık. Söz yerinde ise taş gibi bir takım kurduk. Bu manada 23 Eylül Pazar günü Gazi Stadyumun da oynayacağımız 68 Aksaray Belediyespor maçı ile de lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geçmişte yaşanan tatsızlıkları bir tarafa koyup kulübümüze zarar vermemek adına birlik ve beraberlikle takımımıza destek olmanızı istiyoruz. Dostça geçecek bir karşılaşma sonunda kazananın K.Göremespor olmasını diliyorum" dedi.

3.Ligde Nevşehir Belediyespor'umuzla, Bal Liginde de K.Göremespor ile birlikte Kapadokya'nın kalbi Nevşehir'imizi spor kenti yapmak adına önemli bir fırsat yakaladığının altını çizen Soydemir ayrıca, Bizim en büyük destekçimiz olan 12. Adam olarak taraftarlarımızı her daim yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın Kulübümüze bu manada kombine biletlerden alarak destek olma çağrısında bulundu.

Nevşehirli taraftarlar grubu liderleride Kapadokya Göremespor'umuzun tam destek olarak her zaman yanında olacaklarını belirterek yeni sezonda başarı dileğini ifade ettiler.