Geçen sezon mücadele ettiği Bal ligi 5.grupta orta sıralarda mücadele veren ekibimiz Nevşehirspor GK önümüzdeki sezona Güçlü kadrosu ve yaptığı flash transferlerle girerek Şampiyon olarak ligi tamamlayıp 3.Ligde yer almak adına iddiasını ortaya koyuyor

Bu sezonda yoluna BAL Liginden devam edecek olan Nevşehirspor GK da taraftarların sabırsızlığı gözlerden kaçmıyor. Geçen sezon takımını hiç bir maçta yanlız bırakmayan Nevşehirspor taraftarı bu yıl ortaya Şampiyonluk ve 3.Lig iddiasınıda ortaya koyarak stadı tıka basa doldurup hep destek tam destek diyerek yine  boş duracağa benzemiyor.

Bütün Şehir Birleşmeli...
Esnafı turmzcisi STKlar Siyasi Parti Temsilcileri Bürokratı seçilmişi atanmışlarıyla Gazi Stadını 7 den 77 ye bu memlekette doğan ekmek kazanan herkesin NEVŞEHİRSPOR un Zafer Yoluna tanıklık edip destek vermek için tam destek vermesi gerekir...


Nevşehir Şampiyon Hocasına Güveniyor...!

Yeni sezon öncesi Özellikle Sait Taş ile Yaptığı Teknik direktör anlaşmasıyla başlayıp gerek yapılan transferler, gerekse takımdaki büyük değişim taraftarımızın heyecanının artmasına neden olmuş durumda. Yeni sezon için takımlarından daha iyi bir performans bekleyen ve hedeflerinin şampiyon olarak 3. Lige çıkmak olduğunu belirten bazı taraftarlar sitemiz aracılığıyla takımlarına son derece güvendiklerini ve bu yılda desteklerinin çığ gibi büyüyerek artacağını söylediler.

Nevşehirspor taraftarının takımlarını desteklemek için bir hayli sabırsızlandığı gözlerden kaçmazken, yeni sezonda taraftarların desteğinin geçen yıla göre daha iyi olacağı görüşünde birleşiliyor.
SAİT TAŞ KİMDİR:

01-05-1964 ANTALYA DOĞUMLU EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIDIR.ŞUAN HALEN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİNDE BULUNAN SAİT TAŞ GEÇMİŞ ZAMANDA BİR ÇOK TAKIMDA GÖREV ALMIŞ VE BİR ÇOK ŞAMPİYONLUK YAŞAMIŞTIR.BUNLARDAN BAZILARI;AKSEKİ AROMASPOR SPOR ,ANTALYA KEPEZ SPOR,TEKİROVA SPOR,ISPARTA EMRE SPOR VE SON OLARAK YENİ KEMER BELEDİYESPOR BU TAKIMLARDAN KEPEZ SPORU 3 LİGDEN 2. LİGE DİĞER TAKIMLARIDA AMATÖR LİGLERDEN 3.LİGE ÇIKARMIŞTIR.