Kozaklı İlçe Gençlik ve Spor Müdürüğü tarafından düzenlenen 'Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, Kozaklı kapalı spor salonunda gerçekleşen final maçıyla tamamlandı.

Türk Eğitim Sen Spor ve İlçe Jandarma Spor takımları arasında oynanan final maçını Kozaklı Kaymakamı Kerem Yüce, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Türkiye Voleybol Fedarasyonu temsilcisi İlhan Ekici, Kozaklı ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Deniz Hacıbekiroğlu ve çok sayıda vatandaş izledi.

Çekişmeli ve bir o kadar zevkli geçen maçı Türk Eğitim Sen  Spor Takımı, rakibini 3/2 mağlup ederek şampiyon oldu.

'Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu "Türk Eğitim Sen" oldu.

Kozaklı Kaymakamlık kupası voleybol maçları finaller sonrasında Jandarma takımını 3/2 yenerek Şampiyon olan Türk Eğitim Sen'in kupasını Kozaklı ilçe Kaymakamı Kerem Yüce verirken, 2. Olan Jandarma sporunkupasını da Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu verdi.

3.  ve 4. cü ile birlikte Centilmen takım ve sporculara Türkiye Voleybol Fedarasyonu temsilcisi olarak İlhan Ekici, Kozaklı ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Deniz Hacıbekiroğlu ilçe protokolü takdim ettiler.

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu; "İlçe Gençlik ve Spor Müdürüğümüz tarafından organize edilen Kaymakamlık kupası voleybol turnuvasında dereceye giren takımlarımıza final maçının ardından kupa ve madalyalarını taktim ettik. Turnavaya katılım sağlayan takımlarımıza ve turnuvayı düzenleyen İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Ahmet Deniz Hacibekiroğlu'na teşekkür ediyorum." dedi.