Maç sonucu: Kürkçüler Amatörspor 0 - 1 Nevşehirspor GK

Kalecimiz Can'a yumurta, bozuk paralar, pet şişeler atıldı. Saha karıştı. Çevik kuvvetler sahaya girdiler.

Karşılaşma sona eriyor.


90.Dakika- Hakem karşılaşmayı 5.dk uzattı.

80.Dakika- Artık maçta son anlar. Şafak'ın ilk yarıda attığı golle 1-0 lık üstünüğümüz sürüyor.  Kürkçüler Amatörspor 0 - 1 Nevşehirspor GK

70.Dakika- Karşılaşmanın üçte ikilik bölümü sona ererken 1-0 lık üstünlüğümüzde devam ediyor. 


57.Dakika-  Kontrataklarla gol arıyoruz. 1-0 lık galibiyetimiz devam ediyor. 
57' Kürkçüler Amatör 0-1 Nevşehirspor
57' Belen 0-0 Aksarayspor
57' Yozgatspor 0-0 Talasgücü Bld


Ve Karşılaşmada İkinci yarı başladı. Haydi Nevşehirim...

İlk yarının bitiminde Trübünlerden Futbolcularımıza yumurta ve ayakkabı atıldı.

İlk yarı sonucu: Kürkçüler Amatörspor 0 - 1 Nevşehirspor GK

45.Dakika- Nevşehirspor'un ataklarıyla geçen ilk yarıda, kırmızı beyazlı futbolcularımız sadece Şafak Bayraktar ile yakaladığı pozisyonu gole çevirince karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 galibiyetimizle sona erdi.


44.Dakika-Sağdan korner atışı kullandık ama değerlendiremiyoruz.

40.Dakika- Gollll. Sol taraftan kullanılan korner atışında Şafak'ın attığı golle 1-0 öne geçiyoruz.Artık ilk yarıda son anlar. Kürkçüler Amatörspor 0 - 1 Nevşehirspor GK​


35.Dakika- 0-0 lık eşitlik sürüyor.

30.Dakika- Sağ taraftan kullandığımız korner atışından sonuç alamadık.

25. Dakika oynanıyor her iki ekip birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Grupta hiç bir iddiası olmayan Kürkçüler Amatör spor maça asıldığını söyleyebiliriz.


20.Dakika- Belen maçından gol sesi geldi. Deplasmanda Aksarayspor zayıf rakibi Belen karşısında 1-0 öne geçti.

15.Dakika- Bu dakikaya kadar karşılaşma tamamen Nevşehirspor kontrolünde geçiyor. Akın akın geliyoruz. Şuana kadar ataklarımız sonuç vermesede golün sinyalleri geliyor. 0-0 Öte yandan Maçın ilk dakikalarından itibaren yaşları 15-16 civarında bir grup taraftarın ağıza alınmayacak küfürleri trübünde zaman zaman gerginlik yaşatıyor.

10.Dakika maça iyi başlayan ekibimiz oyuna ağırlığını koydu ve gol arıyor. Rakip ise oyunu ağırdan alıyor. Kürkçüler Amatörspor 0 - 0 Nevşehirspor GK


5.Dakika- Kırmızı Beyazlı taraftarlarımızın Nevşehirspor'a büyük desteği var. Adana'da herşey güzel, takımımızdan gol bekliyoruz.. Henüz gol yok. 0-0 lık eşitlik var.

1.Dakika- Karşılaşma başladı. 

Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Ceyhun Panba yönetecek.

Nevşehirspor’un maça; Can Avcı, Hüseyin Civelek, Eray Eren, Ahmet Arslan, Şafak Bayraktar, Aydın Kuzu, Aykut Eren, Hakan Doğan, Chıbuzor Nwogbo Buzo, Kaho Yannıck ve Furkan Yıldırım muhtemel 11’i ile mücadele edecek.


Kırmızı Beyazlı ekibimizi desteklemek için Nevşehir'den çok sayıda taraftarlarımız maçın oynanacağı statdaki trübündeki yerlerini aldılar.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Lider Nevşehirspor, bugün Adana temsilcisi Kürkçüler Amatörspor ile çok önemli bir müsabakaya çıkacak.  

Şampiyonluk yarışında kritik haftalara giren Nevşehirspor, bu müsabakayı kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Ligin ilk yarısında kendi sahasında rakibini 2-0 mağlup eden kırmızı beyazlı takım için bu müsabaka çok büyük önem arz ederken, 14.00’de başlayacak olan müsabakadan Nevşehirspor üç puan ile ayrılması durumunda şampiyonluk iddialarını sürdürürken, haftaya kendi evinde Yozgatspor ile oynayacağı müsabaka öncesinde de büyük moral bulacak.

SPOR Toto  Bölgesel Amatör Lig Beşinci Grup’ta 19’uncu hafta bugün oynanacak olan 6 müsabaka ile devam edecek. 

Lider Nevşehirspor Adana temsilcisi Kürkçüler Amatörspor ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, en yakın takipçisi Aksaray Belediyespor ise deplasmanda Belen Belediyespor karşısında üç puan mücadelesi verecek. Şampiyonluk mücadelesi veren bir diğer takım Yozgatspor Talasgücü Belediyespor’u konuk ederken, Adana Bülükşehir Belediyespor ise Osmaniye temsilcisi Kadirli Demirspor ile karşılaşacak. Kayseri Şekerspor, Ceyhanspor’u konuk ederken, Azatlıspor ise Arsuz Karaağaçspor ile karşı karşıya gelecek.

SporToto Bölgesel Amatör Lig (BAL Takımı) 
Kürkçüler Amatörspor - Nevşehirspor GK
Yer: KÜRKÇÜLER STADI - ADANA 
Tarih:18.02.2018 -
Saat:14:00

Ligde haftanın proğramı şöyle; İlk yarı oynanıyor

«5.GRUP (19.hafta)»                
18 Şubat 2018 14:00    2005 AZATLISPOR   0 - 2   ARSUZ KARAAĞAÇSPOR 1967
18 Şubat 2018 14:00    YOZGATSPOR 1959 FK   1 - 1   TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR
18 Şubat 2018 14:00    KÜRKÇÜLER AMATÖRSPOR  0  -1    NEVŞEHİR SPOR GENÇLİK
18 Şubat 2018 14:00    7 MART KADİRLİ DEMİRSPOR  1  - 2   ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR
18 Şubat 2018 14:00    KAYSERİ ŞEKERSPOR    1-  0  CEYHAN SPOR
18 Şubat 2018 14:00    BELEN BELEDİYESPOR   0 - 9   68 AKSARAY BELEDİYE SPOR


Hakemler: CEYHUN PANBA(Hakem)  ALİ İHSAN KARAKAŞ(1. Yardımcı Hakem)  BERKAY OTUZBİROĞLU(2. Yardımcı Hakem)  TUĞBA ÜÇÜNCÜ(Dördüncü Hakem)  ŞABAN NEDİRLİ(Gözlemci)





Haber: Mustafa Ferveren