Ligin 22. haftasında deplasmanda Şile Yıldızspor'a konuk olan Lacivert Beyazlı Trabzon temsilcisi sahadan 3-1'lik skorla ayrılarak altın değerinde 3 puan aldı. Trabzon Hekimoğlu takımının 3 golünü de tecrübeli futbolcu Cafercan Aksu atarak karşılaşmada hattrick yaptı. 

Trabzon Hekimoğlu, Şile Yıldızspor Osmanlıspor galibiyetiyle puanını 46'ya çıkardı ve maç fazlasıyla Nevşehir Belediyespor'u geçerek liderlik koltuğuna oturdu.

Bu sonucun ardından tüm gözler grupta şampiyonluğun en büyük adayı Kırmızı-Beyazlı ekibimizin yarın oynayacağı maça çevrildi. Nevşehir Belediyespor yarın Nazilli Belediyespor ile kendi sahasında ligine en zorlu maçında karşılaşacak. Ekibimiz bu maçı kazanması halinde liderliği tekrar devralacak.

Öte yandan ligde bugün oynan diğer maçta ise, Tire 1922 Spor 0-0 Artvin Hopaspor

Nevşehir Belediyespor-Nazilli Belediyespor Maçına Doğru!

Spor Toto 3. Lig’in 22. haftasında Nevşehir Belediyespor, 17.02.2019 Pazar günü kendi sahasında Nazilli Belediyespor’u ’u konuk edecek.

Ligin ilk yarısında oynanan İlk maçta rakibi karşısında sahadan 2-0 mağlup ayrılırken, ligde lider bulunan kırmızı beyazlı ekibimiz Nevşehir Belediyespor hem rövanşı almak, hemde Şampiyonluk yoluna emin adımlarla ilerlemek için bu kritik maçtan mutlak 3 puan bekliyor.

İçerde dışarda oynadığı tüm maçlarda sadece 1 kez mağlup olan Nazilli Belediyespor, Ligde 19 maçta toplam 9 beraberliği bulunuyor. Lig sıralamasında ise 36 puanla 3. sırada yer alıyor.

Nevşehir Belediyespor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasını Hatay Bölgesinden B Klasman hakemi Hamit Basık yönetecek.

Nevşehir Gazi Stadı Trübünleri Dolmalı!

Nevşehir Belediyespor'un değerli oyuncuları, ikinci yarının başlaması ile birlikte sizleri çok önemli bir karşılaşma daha bekliyor. Elbette kolay olmayacak ama 90 Dakika sonunda gülen taraf olmak için dişimizi sıkıp, rehavete kapılmayalım. Konsantrasyonumuzu üst düzeyde tutalım ... Ligde şuan averajlada olsa lideriz. Şampiyonluk kesinlikle uzak bir ihtimal değil. Tüm camia buna inanıyor. Sıkı çalışıp işimize odaklanırsak bunu çok rahat başarabiliriz' Haydi Efsane 2. Lige Selam Yola Devam...

Değerlendirme:

Grubumuzda Şampiyonluk Yarışı İçin Sadece 2 Takım Kaldı. Trabzon ve Nevşehir. Play Off  için ise Tire Ve Nazilli'nin büyük avantajı bulunuyor. Bu manada bu hafta sonu oynayacağımız Nazilli Belediyespor'un ise kaybedeceği bir şey yok. Ama kazanrılarsa onlar için çok şey değişecek ve biranda şampiyonluk potasına girecekler. Bu bilinçle çok rahat oynayacaklar. Biz ise, işi şansa bırakmamalıyız. Zira rakibimiz Nazilli belki de grubun en dişli ekibi... Lig uzun maraton, Hep Beraber Bekleyip Göreceğiz. Bu takımları kimse zorlayamaz İlk 4'te sadece sıralama değişir...

Nevşehir Belediyespor-Nazilli Belediyespor
Tarih:17.02.2019 - Pazar
Saat:13:30
Yer:Gazi Stadı - Nevşehir

Hakemler:

Hamit Basık(Hakem)
Abdulkadir Döner(1. Yardımcı Hakem)
Şeyhmus Baysal(2. Yardımcı Hakem)
Tarık Güldal(Dördüncü Hakem)

 Mukaddem Gülpınar(Gözlemci)
 İbrahim Sarıtaş(Temsilci)
 Necmettin Akça(Temsilci)