Ülkemizin en büyük spor organizasyonlarından biri olan Salomon Cappadocia Ultra Trail®’inCovid-19 salgını nedeniyle bu sene için iptal edilmesinin ardından, aynı tarihte Argeus Travel & Events ile birlikte yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Salomon Türkiye Koşu Takımı’nın sporcularından Mehmet Soytürk, Salomon Cappadocia Ultra-Trail’in orta mesafe parkurunda rekor denemesinde bulunacak. Soytürk’ün 63 km’lik parkuru 5 saatin altında tamamlamaya çalışacağı bu özel rekor denemesi, BREAKING5 adıyla hayata geçirilecek. 

Konuyla ilgili Ürgüp'ün girişinde bulunan Masalkent Ürgüp seyir terasında Ürgüp Kaymakamı Sayın Mehmet MARAŞLI, Ürgüp Belediyesi Başkanı Sayın Mehmet Aktürk, Argeus Travel &Events Sahibi Aydın Ayhan Güney, Olgar Şirketler Grubu Markalar Direktörü Atilla Kuduoğlu ve Salomon Türkiye Marka Müdürü Orçun Kutluad’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek ve Mehmet Soytürk’ün de rekor denemesi öncesindeki heyecanını paylaşacağı basın toplantısı 16 Ekim Cuma günü saat 11:00'de düzenlenecek.