AK Parti Nevşehir Milletvekilli ve TBMM Divan Katip Üye Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekilli Açıkgöz, beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Acıgöl Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, AK Parti Karapınar Belediye Başkanı adayı Yasin Güneş, Nevşehir İl Genel  Meclis Üyeleri Abdul Selam Göltaş, Musa Mutlu Karapınar kasabasında vatandaşlar bir araya geldiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; "Karapınar Beldemizdeyiz.‬ ‪“AK kadrolarımızla, Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı Karapınar’ımızdayız. Bugüne kadarki emekleri ve gayretleri için Belediye Başkanımız Mustafa Tiftik’e teşekkür ediyor; Belediye Başkan adayımız Yasin Güneş’e rekor oyla desteklerinizi bekliyoruz.”‬ dedi.

Açıkgöz konuşmasının devamında; 31 Mart 2019 tarihinde sandık başına gideceğiz. Bu sandıkta sadece belediye başkanlarımızı, il genel meclisi üyelerimizi, belediye meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı değil topyekün geleceğe yürürken milletimizin kaderini bir kez daha ortaya koyacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstlenmiş olduğu o büyük liderliğin etrafında yeryüzünde bugüne kadar savuna geldiğimiz ilkeleri bir kez daha 31 Mart’ta perçinlemeye azimliyiz, gayretliyiz. AK Parti camiası olarak, liderimizin ortaya koymuş olduğu bu irade tartışılmaz ve vazgeçilmezdir. Topyekün AK Parti ailesi olarak bu iradenin arkasında ve yanındayız. 31 Mart’a emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz” dedi.