Milli Sporcu, Beden Eğitimi ve Spor Mezunu, İnşaat İşçisi, Büyük Türkiye’nin Büyük Spor Stratejisi ve Vizyonu; Murat Karabaş Allah Rahmet Eylesin….

Bu ülkenin kaç böyle değeri, ismi, bedeni ve ruhu habersizce çıkıp gidiyor, ne zaman ülke olarak sadece nutuk atmak değil de planlama, koordinasyon, strateji ve vizyon koyacağız. Dün başka değerlerimiz bugün Murat yarın acaba kimler, bunlar değil mi bizleri Milletçe gururlandıran bumu olmalı? İnşaatta çalışan Milli sporcu kaç böyle sporcumuz var sizce? Şimdi herkes ah vah tüh edecek bir sürü nutuk kimsede kalkıp demeyecek kardeşim dün nerede idin demeyiz biliyor musunuz   çünkü sadece kendimizi düşünürüz de ondan….

Bir ay önce nişanlanan, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu,1500, 5 bin ve 10 metre yarışlarında Türkiye şampiyonlukları bulunan Milli atlet Murat Karabaş ağabeyinin yanında geçimini sağlamak için inşaatlarda çalışırken göçük altında kalarak öldü. Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, tüm sevenlerine ve geride kalanlara başsağlığı ve sabır diledi.