MAÇ SONUCU 

Nevşehir Belediye Spor 0 - 0 Karacabey Belediye Spor

90+Dakika- Maç sona erdi.

89.Dakika- Artık son anlar ve henüz gol yok.

75.Dakika-Karşılaşmada 0-0 lık eşitlik sürüyor.

55.Dakika-Karşılaşmada gol yok.

45.Dakika- Maçın ikinci yarısı başladı.

Bu arada haydi Nevşehir vurduğun gol olsun...

Her iki takımda sahaya geldi.

Az sonra ikinci yarıda tekrar birlikte olacağız.

İLK YARI SONUCU Nevşehir Belediye Spor 0 - 0 Karacabey Belediye Spor

45.Dakika-Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

40.Dakika-Maçta 0-0 lık eşitlik devam ediyor.

30.Dakika-Maçta karşılıklı ataklar var...

15.Dakika-Maçta henüz gol yok...

10.Dakika-Lideri ağırlayan Nevşehir Belediyespor'da hedef mutlak galibiyet.

1.Dakika- Karşılaşma başladı. Temsilcimize Başarılar Nevşehir'im...

Karşılaşmayı takip edenler içerisnde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Bugün evimizde Karacabey Belediyespor’u ağırlıyoruz. ‬‪Nevşehir tek yürek, kırmızı beyaz şanlı al bayrağımızla bezenen tribünlerimizden de gönülden de ‬‪Parola Şampiyonluk ‪Başarılar Bizim Takım Nevşehir Belediye Spor ‪#Nevşehir #Kapadokya" dedi.

Her iki takımda sahadaki yerlerini aldılar. Karşılaşma az sonra başlayacak. Şehrimizin gururu temsilcilmiz Nevşehir Belediyespor'a bu zorlu maçta başarılar diliyoruz.

TFF 3. Lig temsilcimiz Nevşehir Belediye Spor, ligin 21. haftasında lider Karacabey Belediye Spor ile karşılaşacak. Gazi Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 13.30’da başlayacak

TFF 3. Lig 3. grupta yer alan Nevşehir Belediye Spor, kendi saha ve seyircisi önünde Karacabey Belediye Spor ile mücadele edecek. Saat 13.30’da oynayacağı Karacabey Belediye Spor A.Ş müsabakası için tüm hazırlıklarını tamamlayan kırmızı beyazlı ekipte hedef mutlak 3 puan.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Osmaniyespor müsabakasında kırmızı kart gören Berke Bıyık’ın yanı sıra sarı kart cezalıları Muhammet Ali Kurt ve Youssef Yeşilmen ile menüsküs ameliyatı olan Hasan Çelik’in forma giyemeyeceği maçta, temsilcimiz lideri kendi evinde devirerek zirve mücadelesini sürdürmek istiyor.

Nevşehirli sporseverlerin büyük ilgi göstermesinin beklendiği müsabakayı Çorum bölgesi klasman hakemlerinden Celal Bayraklı yönetecek. Bayraklı’nın yardımcılıklarını ise Hacı Mehmet Ekmekyermez ve Muhammet Oğuzhan Öztaş yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Bartın bölgesinden Atakan Topaloğlu.

Müsabaka öncesinde Nevşehir Belediye Spor 31 puanla 5. sırada yer alırken rakibi Karacabey Belediye Spor ise 44 puanla lider.

Haber:Mustafa Ferveren