Yeni sezona 2.Lig parolası ile girmeye hazırlanan Nevşehir Belediye Spor ’da kulüp sosyal tesisleri bakımdan geçiriliyor. Ok yaydan çıktı bir kere, Yeni sezonda herşey 2.Lig için.

Futbolcuların lojmanlarının da bulunduğu Nevşehir Belediyespor Nar Tesislerinde  başlatılan köklü tadilat ile binaya adeta hayat verilmekte.

Nevşehir Belediyesinin de desteği ile kırmızı beyazlı yöneticiler tarafından başlatılan tadilat çalışmalarında binanın kapı pencereleri kasaları ile birlikte,çatı işleri ve futbolcuların kaldığı odalar elden geçirilmekte.

Kulüp Başkanı Yusuf Kaya kulüp tesislerindeki tadilat  çalışmalarını yerinde takip ederken ”Nevşehirspor’a yakışır bir tesis oluşturmaya çalışıyoruz. Tesisimizin profosyonel liglere ve sporcularımıza uygun şartların sağlanmasına azami gayret ediyoruz” şeklinde konuşurken yenilenen tesisler sezon hazırlıklarına yetiştirilmesine çalışılıyor. Kulüp sosyal paylaşı sitesinden yapılan açıklamada ise; "2. Lig yolunda Nevşehir Belediye Spor olarak Nar Tesislerimizi moderleştirmek için gece - gündüz çalışıyoruz... Bu konuda Nevşehir Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü ile Nevşehir Belediyesi ortak çalışma içerisinde bulunmaktadır. Belirlenen eksiklikler hızla tamamlanıyor / tamamlanacak " açıklamasında bulunuldu.