Nevşehir Masterlar Futbol Kulübü Başkanı Şenol Ünal ve beraberindeki heyet, Perşembe günü deplasmanda Diyarbekirspor AŞ ile oynayacağı maça hazırlanan Nevşehir Belediyespor'u Nar tesislerinde ziyaret etti.

Nevşehir Masterlar Futbol Kulübü, takıma moral vermek amacıyla antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.

Nevşehir Masterlar Futbol Kulübü Başkanı Şenol Ünal yaptığı açıklamasında; "Nevşehir MASTERLAR ailesi olarak bugün takımımıza moral vermek amacıyla futbolcularımızın antrenmanlarını ziyaret ederek onlara baklava ikram ettik ve başarı dileklerinde bulunduk. Bu şehrin markasına ve armasına sevdamız sonsuz. Onlarla birlikte seviniyor onlarla birlikte üzülüyoruz. Takımımızı önümüzde çok zorlu bir maçlar zinciri bekliyor. Bu camianın bir parçası olarak bizlerede tam destek vermek düşüyor. İnşallah bu maçlardan başarılı sonuçlar alırız" dedi.

Nevşehir Belediyespor Genel Kaptanı Ramazan Başbuğ'da; "Nevşehir Belediye spor idmanında baklava ikramında bulunan Şenol Ünal ,Erdem Hamarat , Süleyman Yücefaydalı,  Şakir Topoğlu , Zafer Öncül ve Erdoğan Korkutmaz abilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için sonsuz teşekkürler ediyoruz. Sağolsunlar varolsunlar." dedi.