Misli.com 3. Lig 1. gurupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’a Destek sağlamak için Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran öncülüğünde Anadolu Sıcak Hava Balon İşletmecileri Derneği (ASBİD), Balon İşletmeleri derneği ( BİD) üyeleri ve sıcak hava Balon firmaları yöneticileri ile bir araya gelerek destek istedi.

Nevşehir Belediyespor’un içeresinde bulunduğu Maddi sıkıntılar nedeni ile Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Topuzlu han Restorantta, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru,  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nafis Dirikoç, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Balon İşletmeleri derneği (BİD)  Başkanı Murat Çoban, Anadolu Sıcak Hava Balon İşletmecileri Derneği (ASBİD) Başkanı Teyfik Ölmez ve Kapadokya’da sıcak hava Balon firması işletmeciliği yapan firmalar ile bir araya geldi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran yaptığı konuşmada “Nevşehir Belediyespor’un her ne kadar forma arkasında "Nevşehir Belediyespor" yazıyor olsa da bu takım Nevşehir'în tüm Nevşehirlilerin. Biz takım olarak şikâyetimiz yok. Nevşehir’de ticaretten ön plana çıkmış kişilerin veya kamu kurumların maddi ve manevi olarak takımlarına sahip çıkmaları gerekir. Bu takımın başarılı olması onlara artı olarak yansır. Bu çerçevede bakarsak Nevşehir Belediyespor’un başarılı olması Nevşehir’in tanıtımında ve güzelleşmesine faydası olur. Biz Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız, sizlerden de bu zorlu süreçte destek istiyoruz dedi”

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'de yaptığı açıklamada “Sevdamız Nevşehir Belediye sporumuza destek olmak için bir araya geldik. Son günlerde alınan kötü sonuçlar neticesinde ligde istemediğimiz bir sıralamadayız. Nevşehir Belediyesporu içinde bulunduğu zor durumdan hep birlikte, el birliğiyle çıkaracağız. Bunun mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Birçok etken takımımıza olumsuz yansıdı. Şu anda tek amacımız, Ligde kalmakla ilgili mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Hep beraber zor günleri aşacağız. Bu şehir küme düşmeyi hak etmiyor, Daha çok desteklerine ihtiyacımız olduğunu, bize verecekleri destek sayesinde önümüzdeki engelleri aşmamız daha kolay olacak" dedi”

Nevşehir Belediyespor için Bir araya gelen Anadolu Sıcak Hava Balon İşletmecileri Derneği (ASBİD) ,Balon İşletmeleri derneği( BİD)  üyeleri ve sıcak hava Balon firmaları yöneticileri Nevşehir Belediyespor için destek sözü verdi.