Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele veren temsilcimiz Nevşehir Belediyespor'da Mert Korkmaz'ın istifası ile boşalan teknik direktörlük görevine tecrübeli teknik adam Özgür Zengin'in getirilmesinin ardından atılan ikinci adım tüm camiada büyük takdir topladı.

Nevşehir'in öz evlarları Ramazan Başbuğ'un Takımın Genel kaptanlığına ve eski futbolcularımızdan Mustafa Kaya'nın da Özgür Zengin’in yardımcılığına getirilmesi tüm kırmızı beyazlı camiada büyük sevinç yaşattı.

Kırmızı Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, Şampiyon olamasakta, play offlara kalalım ama en önemlisi profesyonel liglerde kalıcı olalım. Bunun içinde en önemlisi artık altyapıya önem vererek takımımıza Nevşehirli oyuncular kazandıralım düşüncesindeler. İşte tamda bu anlamda Nevşehir'in tek profesyonel futbol takımı olarak Nevşehir Belediyespor'da ilk adımlar atıldı. Ve şehrimizin öz evlatlarına önemli sorumluluk ve görevler verildi. 

İki değerli isim: Ramazan Başbuğ ve Mustafa Kaya ...

Her ikiside geçmiş yıllarda da olduğu gibi gerek futbol bilgileri gerek kişilikleriyle Nevşehir Belediyespor'a büyük hizmetler vereceklerinden şüphemiz yok.

Kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, camiamızada şehrin evlatlarına sahip çıkmalarını diliyoruz.

Biraz daha sabır... 

Ayrıca, en az bu büyük camia kadar Büyük başarılara imza atmayı arzulayan ve bunun için maddi manevi hiç bir fedekarlıktan kaçınmayan Başta Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve Yönetim Kurulu üyelerini de aldıkları bu güzel karar için tebrik ediyoruz.

Unutulmasın tecrübe yaşanarak öğrenilir...

Önümüzdeki süreç için tüm taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor: "Tüm camiamızın kenetlenerek şehrimizin takımına manevi güç olmaları, Yönetici, İdareci, Teknik ekip ve futbolcularımızın moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaları gerekiyor. Zira alt yapı adına atılan adımların takımımız adına tarihi bir anlam taşıdığı ve kalıcı, büyük başarılara ancak sabırla ve altyapı ile ulaşacağımızı asla unutulmamalı. Biz birlikte güçlüyüz. Gelecek Nevşehir evlatlarının ayaklarında...

Tecrübe yaşanarak öğrenilir önemli olan Niyet... Bu konuda da kimsenin şüphesi yok. Özellikle pandemi döneminde soğuk sıcak demeden ailesine çocuklarına kendilerine işlerine ayıracak zamanlarını takımına adayan, maddi manevi her konuda fedekarlık yapan Başkan ve yöneticilerine şimdi destek olma zamanı. 

Bu tarihi başlangıcın şehrimiz ve takımımıza bir kez daha hayırlı olmasını diliyoruz.