TFF 3.Lig 1. Grup’ta ilk yarıyı averajla 4.'cü tamamlayan Nevşehir Belediyespor, devre arasında takıma iki önemli takviye yaptı.! 

Devre arasında stoper ve orta sahaya takviye yapan Nevşehir Belediyespor, İskenderunspor'dan Kadir Bilimlier ve Emre Eser'i kiraladı. Sezon sonuna kadar sözleşme yapılan iki futbolcunun  Nevşehir Belediyespor'un Antalya’da devam eden ikinci yarı öncesi kampına dahil olması bekleniyor.

Kadir Bilimlier kimdir?

26 Mart 1997 yılında İzmir Konakta dünyaya gelen Kadir Bilimlier 12-09-2007 tarihinde Bucaspor altyapısında futbola başladı. 06-09-2013 tarihinde Bucaspor’da profesyonelliğe adım attı. 2016 tarihinde Tire 1922 takımına transfer oldu. Ardından Osmaniyespor takımı ,Silivrispor ve son olarak da İskenderunspor'da oynayan futbolcu Nevşehir Belediyespor ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma yaptı.

Öte yandan TFF 3. Lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan İskenderun Spor'un Kulüp Başkanı Hakan Bolat yaptığı açıklamasında; "Türk futboluna uzun yıllar hizmet eden ve şu anda spor yaşamını Nevşehir Belediye Spor'da sürdüren bölgemizin yetiştirdiği Teknik Direktör Yusuf Tokaç'a tam destek." dedi.

İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, yaptığı açıklamada, "Memleketimizin yetiştirdiği Yusuf Tokaç'a destek olmak amacıyla futbolcularımız 24 yaşındaki defans elamanı Kadir Bilimlier ile Merkez orta saha oyuncumuz 24 yaşındaki Emre Eser'i sezon sonuna kadar 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Nevşehir Belediye Spor'a kiralık olarak gönderdik. Nevşehir Belediye Spor'a, Teknik Direktör Yusuf Tokaç'a ve futbolcularımıza başarılar dileriz" dedi.

Nevşehir Belediyespor 2022 yılının ve ikinci yarının ilk iç saha maçında Gazi Stadyumu’nda 23 Ocak 2021 Pazar günü oynanacak olan maçta Artvin Hopa spor takımını konuk edecek.