Geçtiğimiz hafta sonu oynanan mücadelede 2-0 geriye düştüğü maçta Belediye Kütahyaspor'u 3-2 mağlup etmeyi başaran Nevşehir Belediyespor, bu haftada kendi sahasında ağırladığı lig ikincisi Arnavutköy Belediyesi Gençlik Ve Spor'u 1-0 geriye düştüğü mücadelede 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Güçlü rakibini güzel bir oyunla kendi evinde mağlup eden Nevşehir Belediyespor'un ligde emin adımlarla ilerleyişi devam ediyor. Kırmızı Beyazlı takımımız bu gün elde ettiği üç puanla ligde bir basamak daha yukarı tırmanarak 5. sıraya yükseldi.

İlk yarının 12' dakikasında 1-0 geriye düştüğü mücadelede rakibi Arnavutköy Belediyesi G.S.’nü Okan Derici ve Hakan Çinemre’nin kaydettiği gollerle 2-1 yenerek ligde iki maç sonra galip geldi. 

TFF 3. Lig’in 14. haftasında üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Nevşehir Belediyespor ile Arnavutköy Belediyespor, Gazi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleye rakibine oranla tutuk başlayan kırmızı siyahlılar, 12’inci dakikada Sergen Yakupçebioğlu’nun golüne engel olamadı ve 1-0 geriye düştü. Rakibin net fırsatlarında gole izin veremeyen Nevşehir Bld. Spor'un file bekçisi Furkan Keleş başarılı kurtarışlarıyla takdir toplarken, karşılaşmanın 19'uncu dakikasında Nevşehir Bld.Spor'da Uğur Uğur'un şık golüyle skora denge geldi ve bu golle taraflar soyunma odasına 1-1’lik skorla gitti. 

İkinci yarıya rakibine oranla daha baskın giren Nevşehir Bld. Spor Uğur Uğur'un 59'uncu dakikasında attığı golle öne geçti. Golün ardından her iki takım da gol girişimlerinde bulunsa da skor değişmedi ve Kırmızı Beyazlı temsilcimiz, bu haftayıda üç puanla tamamladı. 

Maç sonunda Kırmızı Beyazlı Futbolcular galibiyeti Nevşehirli taraftarlarla birlikte büyük bir sevinçle kutladılar.

Kırmızı-Beyazlı ekibimiz önümüzdeki hafta sonu ligin 15. haftasında deplasmanda Bursa Yıldırım Spor ile oynayacak.

Haber:Mustafa Ferevren