Misli.com 3.Lig 1 Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, kafilesi perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Diyarbekir AŞ müsabakası için saat 07.00 de kara yolu ile Diyarbakır’a hareket etti.

Teknik direktör Yusuf Tokuş nezaretinde dİyarbekir AŞ müsabakanın hazırlıklarını Gazi stadında yaptığı antrenmanla tamamlayan Kırmızı beyazlı ekip, sabah saatlerinde Diyarbakır’a hareket etti.

Misli.com 3. Lig fikstürünün 20. Haftasında 25 Şubat Perşembe günü 13.00’de Diyarbakır’da Diyarbakır stadında oynanacak olan karşılaşmayı Ordu bölgesinden Adem Cinek yönetecek. Cinek’in yardımcıları Trabzon bölgesinden Yakup Bulut ve Kenan Özcan olurken Müsabakanın 4. Hakemi Samsun bölgesinden Berkay Yavuz olarak açıklandı.

Nevşehir Belediyespor deplasmanda Diyarbekir AŞ ile oynayacağı müsabakanın 18 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı. 1-Onur Behiç Özalgan, Eren Bilen, Erhan Karayer, .Ahmet Eren. Furkan Mızrak, Süleyman Selak, 7-Hasan Erbey, Rahmi Özdemir, Cumhur Yılmaztürk,  Efe Can Çölbekler, Furkan Işık, Buğra Temel, Muhammed Burak Taşdemir, Mustafa Coşkun, Fatih Kıran, Vedat Erçin, Mehmet Kaan Türkmen ve Hamza Küçükköylü yer aldı.

Ofspor AŞ müsabakasında Sarı kart görerek cezalı duruma düşen İsmail Hacıhafızoğlu ile sakatlığı bulunan İlyas Ural Müsabaka kadrosunda yer alamadı

Kırmızı beyazlı temsilcimiz ilkyarının 5. Haftasında baştan sona üstün oynadığı  Diyarbekir AŞ spor  müsabakanın 54. Dakikasında kendi kalesine attığı gol ile maslup olmuştu.