Transfer çalışmalarına başlayan Nevşehir Belediyespor Tecrübeli file bekçisi Onur Behiç Özalgan Transferinin ardından ikinci takviyesini Erokspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Efe Can Çölbekler ile anlaşarak yaptı.

TFF 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor tecrübeli orta saha oyuncusu Efe Can Çölbekler ile sözleşme imzaladı.

Kariyerinde Osmanlıspor,  Keçiörengücü, Bugsaş Spor, Siirtspor ve son olarak Erokspor formaya giyen tecrübeli orta saha oyuncusu ile Kulüp binasında gerçekleşen görüşmeler sonucu anlaşmaya varılan Efe Can Çölbekler, ''Yönetimin yaklaşımı ve hedefleri doğrultusunda böyle güzel bir şehir ve takıma gelmemek için hiç bir nedenim yoktu. Nevşehir Belediyespor hedefleri olan bir takım camiamıza hayırlısı olsun'' ifadelerini kullandı.

1988 doğumlu futbolcu orta saha mevikinde oynamaktadır. Futbola Ankara'nın Çalışkanlarspor takımında başlayan Çölbekler, Osmanlıspor 4 sezon oynadıktan sonra profesyonelliğe imza attı. Bugsaş ve Siirt'te 1'er yıl oynadıktan sonra Keçiörengücü takımına transfer olarak burada 3 Yıl Ankara takımının formasını başarı ile terleten futbolcu daha sonra Erokspor'a transfer oldu. Başarılı orta saha oyuncusu bundan sonraki futbol hayatını ;Nevşehir Belediyespor forması altına futbol hayatına devam edecek.

TFF 2.Ligde 243 maçta 11 gol, TFF.3 Lig 31 Maç 2 gol, Türkiye Kupası 15 maç 2 gol, U21 liginde 35 maç 6 gole imza attı.