Antalya'da düzenlenen Junior Cup (Belek) futbol turnuvasına katılan Nevşehir Belediyespor U-15 Takımımız katıldıkları özel turnuvayı 2. olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza attılar.

Antalya Junior Cup’ta 2. Olan Nevşehirli sporcular geleceğe göz kırptı....

Antalya Junior Cup’tan kupayla döndüler...

Teknik Direktörler Mustafa Kaya ve Şakir Topoğlu gözetiminde Antalya Belek'te düzenlenen turunuva ya katılan Nevşehir Belediyespor U-15 Futbol takımımız Türkiye geneli 30 takımın katıldığı turnuvada büyük başarı gösterek ikinci olma başarısı gösterdiler.

Oynadıkları güzel futbol ve yetenekleriyle futbolseverleri büyüleyen U-15 takımı tüm otoriterlerdende de tam not aldı.

Başkan Savran'a Teşekkürler...

Nevşehir Belediyespor Antrönörlerinden Mustafa Kaya, “Belediyemizin verdiği destek sayesinde alt yapımız her geçen daha güçleniyor. Bünyemizde yetiştirdiğimiz 5 sporcumuz profesyonel lige transfer ettik. Katkılarından dolayı başta Belediye Başkanımız Mehmet Savran olmak üzere sporcularımızın ailelerine teşekkür ediyorum. Alt yapımızı güçlendirmeyi sürdürüp önce Nevşehir Belediyespor A takımımıza ve tüm profesyonel liglere yeni oyuncular kazandırarak Türk futboluna hizmet vereceğiz” dedi. 

Şakir Topoğlu'da; "Antalya junıor Cup turnuvasında dörtlü grubu lider olarak  tamamladık. Yarı final maçında Aksaray’ı yenerek finale kaldık. Turnuvayi ikinci tamamladık. Katkı ve destekleri için Belediye Başkanımız Mehmet Savran'a ve sporcularımızın ailelerine teşekkür ediyorum." dedi.

Nevşehir Belediyespor, alt yapıya önem veriyor...

Nevşehir'in geleceği emin ellerde....

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran yaptığı açıklamasında; "Gençlerimize daha çok imkan vereceğiz. Onlara yeni ufuklar açmak İçin her daim yanlarında olacağız. U-15 Takımımız katıldıkları özel turnuvayı 2. olarak tamamladılar." dedi.

Kendilerine fırsat verildiğinde ne kadar yetenekli oldularını ve neler yapabileceklerini gösteren Nevşehir U-15 futbol takımımız oyuncularını ve bu şehrin futboluna büyük emekleri geçen duayen isimleri Mustafa Kaya ve Şakir Topoğlu hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Nevşehirli gençlerden altyapı için hazırlanan tüm projeler, çalışmalar boşa gitmeyeceği gibi,her biri bu memleketin evladı olarak altyapıya harcanan her kuruşa helal hoş olsun...