Nevşehir Belediyespor yönetim kurulu, 17 Mayıs 2021 tarihinde olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. Kongrede, yaklaşık üç yıldır görev yapan mevcut başkan Esat Özaltın'ın aday olmaması bekleniyor.

Kırmızı-beyazlılar, 17 Mayıs Pazartesi günü sandığa gitme kararı aldı. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda Nevşehir Belediyespor'da kongre 25 Mayıs'ta gerçekleşecek. 

Henüz başkan adayı çıkmadı!

Kongre öncesi, Nevşehir Belediye Spor Kulübü’nün yeni başkanı olmak için henüz bir aday çıkmış değil. Önümüzde 6 günlük süre var. Ve bu sürede kimin Başkan seçileceği ve yeni yönetimde kimlerin olacağı ise merak konusu oldu.

Hepsi bu şehrin evlatları...

Mevcut Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve birlikte görev yaptığı bütün yönetim kurulu üyelerine Nevşehir'in tek profesyonel futbol takımı olarak şehrimizin marka değeri olan Nevşehir Belediyespor'umuza sahip çıkarak sarf ettikleri mesailerinden ve maddi, manevi her türlü katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz...

Her birine ayrı ayrı TEŞEKKÜRLER...

Bu yönetimin çoğunluğu, Bal liginde takımımızı şampiyon yapan isimlerden oluşuyor. Ayrıca, yine bu yönetim geçen sezon şehrimize Playoff heyecanı yaşatıp, 2. ligin kıyısından dönülmüştü. Bu sezon ise şanssız bir sezon geçiren ekibimizde, her biri bu şehrin evladı olan Nevşehir Belediye spor  yönetimi takımı için taşın altına elini degil gövdesini koymuştur. Emekleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Esat Özaltın başkanlığındaki mevcut yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyordu; 

Başkan Vekili – İbrahim Yüzer

Başkan Yardımcısı - Çetin Ulukuş

Başkan Yardımcısı – Ahmet Ertaş

Başkan Yardımcısı – Hamza Köybaşı

As Başkan – Hacı Güngör

Futbol Şube Sorumlkusu – Birol Güney

Futbol Şube Sorumlusu – Abdullah Kahveci

Genel Sekreter – Abdulkadir İnanır

Taraftar Sorumlusu – Hasan Öncül

Medya Tanıtım ve Reklam Sorumlusu – Teoman Ezici

Altyapı Sorumlusu – Kenan Pınarbaşı

Sosyal İşler Sorumlusu – Sedat Uçar

Sayman – İlhan Esenoğlu

Hukuk İşleri ve Basın Sorumlusu – Muhammed Fevzi Aygün

Sağlık Hizmetleri Sorumlusu – Orhun Vergiveren

Akretidasyon Sorumlusu – Murat İdiz