Misli.com Tff3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Nevşehir Belediye Spor Malatya Yeşilyurt Belediyespor hazırlıklarını, Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde sürdürüldü.

25.4.2021 Pazar günü saat;15.00’de deplasmanda karşılaşacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor hazırlıklarını Nar Kasabasında Bulunan Nevşehir Belediye Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Hafta içi oynanan Kızılcabölükspor beraberliğinin ardından hazırlıkların devam eden kırmızı beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Erhan Karayer ve Vedat Erçin katılmadı. Teknik Direktör Tokuş yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ve 5’e 2 oyunla başladı. Dayanıklılık koşusunun ardından antrenman, dar alanda pas ve şut çalışması ile son buldu.

Malatya Yeşilyurt Belediyespormaçı öncesi bir açıklama yapan Nevşehir Belediyesporknik Direktör Yusuf Tokuş"Artık ligin sonları geldi. Biz son haftalarda iyi bir grafik yakaladık.

Hafta içi Kızılcabölükspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduk. Ancak aldığımız 1 puanda çok önemli. Artık önümüzde Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı var. Bu maç bizim için çok önemli. Sahaya çıkıp işimizi yapacağız ve inşallah kazanacağız. Bizim için son 2 maçın tamamı final maçı. Futbolcularım ve ben hem kafa olarak hem fizik olarak bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Artık bu saatten sonra iyi olanın, soğukkanlı olanın kazanacağı maçlar oynayacağız, Pazar günü oynayacağımız bu zorlu maçta herkesin desteğini bekliyoruz. İnşallah arkamıza alacağımız Nevşehir’in desteği ile bunu başaracağız. Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşısında alacağımız galibiyet bizi bir sonraki hafta oynayacağımız Çankaya Futbol Kulübü maçına daha öz güveni yüksek bir şekilde çıkaracaktır, takım olarak güzel bir havamız var. Bu ortamın da sezon sonu başarıyı getireceğine şüphemiz yok" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Nevşehir Belediyespor25.4.2021 günü saat;15.00’de Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor müsabakası için 24.04.2021 tarihinde kara yolu ile Malatya’ya hareket edecek.

Karşılaşma her zaman olduğu gibi yine www.fibhaber.com da canlı olarak anlatılacak.