Nevşehir Belediyespor Kulübü, bugün oynanacak olan Nevşehir Belediyespor - Karşıyaka karşılaşması öncesi maçın oynanacağı 3 Nolu Çim Saha kenarı bariyerlerle çevrildi.

Nevşehir Belediyespor Kulübünden yapılan açıklama şöyle;

"Basına Ve Kamuoyuna Duyurulur"

Takımımızın İç Saha Maçlarının Oynandığı Gazi Stadında Zemin Yenileme Çalışmaları Devam Ettiği İçin 2022 2023 TFF 3 Lig'in İlk Haftasında Oynanacak Olan Nevşehir Belediyespor - Karşıyaka Müsabakası 3 Nolu Çim Sahada Oynanacaktır.

Saat :16.30'da Başlayacak Olan Müsabakaya TFF Talimatları Gereği Tribün Kapasitesi Olan 450 Seyirci Alınacak Olup, Tribünde Ayakta Seyirci Bulunmasına Müsaade Edilmeyecektir.

Karşılaşma Öncesinde Ali Dirikoç Bulvarı Üzerinde Bulunan Halı Saha Yanında Bilet Satışı Gerçekleştirilecek Olup, Bilet Ve Kombine Kart Sahibi Taraftarlarının Tribüne Girişi Buradan Yapılacak Ve Tribüne Başka Bir Alandan Giriş Yapmak İsteyenlere İzin Verilmeyecektir.

Protokol Ve Basın Mensuplarının Tribüne Girişleri İse Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Binası Yanındaki Alandan Gerçekleştirilecektir.

Kendi Sahamızda Oynayacağımız Maçlarda Kulübümüzün Ceza Almaması Ve Maçlarımızın Daha Keyifli Sportmenlik Çerçevesinde Geçmesini Sağlamak Amacıyla Takımı İçin Desteğini Her Zaman Sergileyen Taraftarlarımızın Kuralları Riayet Etmelerini Ve Duyarlı Olmalarını Önemle Rica Ederiz

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu