Kayseri'den hava yoluyla Kocaeli'ye giden kırmızı-beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor'u Yuva köylü hemşehrilerimiz karşıladılar. 

Nevşehir Belediyespor kafilemizi Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Şekerpınar beldesinde karşılayan Yuva Köylü hemşehrilerimiz takımı konaklayacağı  Ramada otele götürdüler. Nevşehir Yuva köylü değerli genç iş adamı hemşehrimiz Güngör Kaya'nın sponsor olarak ev sahipliği yaptığı kafilede yer alan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Yönetim kurulu üyeleri , Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ve futbolcularımız daha sonra takımımız onuruna verilen akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Nevşehir Yuva Dernek Başkanı Ali Aktaş, Yuvalı İş Adamları Abdullah Yaşar, Hüsnü Öncül'ünde eşlik ettiği yemeğin ardından Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Körfezspor maçı öncesi takımımızı ağırlayan Yuvalı genç iş adamı hemşehrimiz Güngör Kaya'ya teşekkürlerini ifade ederek, Nevşehir Belediyespor'un formasını hediye etti.

Daha sonra söz alan Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki de yaptığı açıklamada, "Yarın kazanmak zorundayız ve bunun bilincindeyiz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Sizlerinde duaları ve desteği ile bu maçtan 3 puan alıp yolumuza devam edeceğiz " dedi. 

"Lider Yapıp Göndereceğiz...."

Yuvalı iş adamlarımızda; "Nevşehir'e mesaj göndererek; Siz hiç merak etmeyin. Temsilcimiz Yuvalı hemşehrilerine emanet! Yarın Nevşehir Belediyespor takımımızı lider yapıp öyle Nevşehir'e göndereceğiz." dediler.