Misli.com 3. Lig 1. Grubun 23. haftadasında Koronavirüs salgınına karşı önlem amaçlı seyircisiz oynanan Nevşehir Belediyespor - Manisaspor maçını bazı Nevşehirli taraftarı balkondan ve çatıdan izleyerek destekledi.

Nevşehir Sevgisi 'Koronavirüs' Dinlemedi 

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor'un bugün Gazi stadında oynadığı ve 3 - 1 kazandığı Manisaspor maçında takımlarını koronavirüs pandemisi nedeniyle tribünde izleyemeyen Nevşehirsporlu taraftarlar stat çevresinde toplanıp takımlarına destek verdi.

Ortaya çıkan ilginç görüntüler 'Nevşehirspor sevgisi Koronavirüs dinlemedi' dedirtti. Maçın devam ettiği esnada dikkat çeken bir görüntüde Kırmızı Beyazlı bir taraftarının çatıya çıkarak bacanın üzerinde maçı izlemesi dikkat çekti. Başka bir görüntü de ise stadın hemen yakındaki bir apartmanın balkonuna yerlerini alan taraftar maçı oradan izleyerek takımına destek verdi.

Kırmızı Beyazlı bir grup futbolseverler de yoğun yağış altında oynanan maçı bir binanın terasından izledi.

Öte yandan Meterisler taraftar grubunun bir önceki başkanı Mustafa Şekerli ise bu önemli karşılaşmayı stadın yakınındaki bir apartmanın çatısında izlerken böyle görüntülendi. Şekerli sosyal medya hesabından bu görüntüleri; 

"Ufak bir kaçamak 

Çok şükür 3 puan" sözleriyle yaptığı. paylaşımı büyük beğeni topladı.

Nevşehirli küçük bir taraftar grubu maçı çatıdan takip etti... Nevşehirsporlu bazı taraftarlarının balkonda maçı takip etme keyfi ise bu maçta da devam etti.