Spor Toto 3. Lig’in 3. haftasında temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Osmaniyespor Futbol Kulübü maçının çalışmalarını sürdürdü... 

Nevşehir Belediyespor Osmaniyespor FK hazırlıklarını Gazi Stadyumu'nda, Teknik Direktör Yusuf Tokaç yönetiminde çalışmalarını sıkı bir şekilde yapıyor. Artvin Hopaspor maçının ardından Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz bugünde yaptığı tek idman ile hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcuların hırsı ve moralli oldukları gözlerden kaçmazken, geçtiğimiz hafta Nevşehir Belediyespor'da kırmızı kart gören Kaleci Ebrar Yiğit Aydın ve Yiğit Kotan cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecekler.

Oynadığı iki maçta topladığı 4 puanla 6. sırada yer alan ligin güçlü ekiplerinden Osmaniyespor FK karşısında taraftarlarına 3 puanla galibiyet hediye etmeyi arzulayan Nevşehir Belediyespor ise 1 galibiyet 1 mağlubiyetle topladığı 3 puanla ligde 7.sırada bulunuyor.

Müsabakanın orta hakemi Sinop bölgesinden...

19 Eylül Pazar günü saat; 15.30 da Gazi stadında oynanacak olan Nevşehir Belediyespor - Osmaniyespor FK müsabakasını yönetecek hakem triyosu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı. Karşılaşmayı Sinop bölgesinden hakem Erdal Yılmaz yönetecek.

Yılmaz’ın Yardımcılıklarını ise Rize  Bölgesinden Ertan Başdağ, Trabzon Bölgesinden Ertan Demirci olarak belirlenirken, karşılaşmanın 4. Hakemi ise Samsun Bölgesinden Ali Berkay Gündoğdu oldu.

Nevşehir Belediyespor - Osmaniyespor FK

Yer: Nevşehir Gazi Stadı

Tarih: 19.09.2021

Saat: 15:30

Hakemler:

Erdal Yılmaz (Hakem)
Ertan Başdağ (1. Yardımcı Hakem)
Ertan Demirci (2. Yardımcı Hakem)
Ali Berkay Gündoğdu (Dördüncü Hakem)

Muharrem Yılmaz(Gözlemci)
Çağlar Kurt(Temsilci)