Gelecek sezonda ilimizi 3.Lig'de temsil edecek Nevşehir Belediyespor'da bugün yapılacak olan seçimli olağan genel kurulunda yeni Başkan belli olacak. 

Nevşehir Belediyespor’da yeni dönem bugün belli olacak...

Nar tesislerinde saat 11.00’de gerçekleştirilmesi planlanan kongrede Nevşehir Belediyespor'un merakla beklenen yeni kulüp Başkanı belli olacak.

Şuana kadar henüz bir Başkan adayının çıkmadığı Nevşehir Belediyespor'da bugün yapılacak olan Genel Kurulda Kulüp Başkanlığına Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nafiz Dirikoç'un getirilmesi bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere Av.Nafiz Dirikoç, Nevşehirspor'u 3. Lige çıkartan Yönetim Kurulu içerisinde yer alıyordu.

Kulüp başkanı Esat Özaltın ve yönetiminin, daha önce yaptığı açıklamada olağan genel kurulda aday olmayacağını açıklamasının ardından Nevşehir Belediyespor’da yeni Başkanın kim olacağı merak ediliyor.

“Nafiz DİRİKOÇ” Kimdir? Nafiz Dirikoç, 1994 yılında Nevşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Nevşehir’de tamamladıktan sonra 2012-2016 yılları arasında Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde hukuk eğitimi aldı.   Üniversiteden mezun olmasının ardından Nevşehir Barosu’nda staj eğitimini tamamlayan Dirikoç, 2017 yılında avukatlık belgesini aldı.   2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Nevşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Nafiz Dirikoç, evli ve bir çocuk babasıdır.