Nevşehir Belediyesporlu yönetici, idareci ve futbolcular yarın sezonun ilk maçında oynanacağı Başkent Gözgözler Akademi FK karşılaşması öncesinde moral motivasyon yemeğinde buluştu.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor ligin ilk haftasında yarın kendi sahasında oynayacağı Başkent Gözgözler Akademi FK karşılaşması öncesinde Nevşehirli iş insanı ve eski Kulüp Başkanlarından Salih Dirikoç’un ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldiler. 

Nar kasabasında bulunan Pome Granate Cave Hotel'de düzenlenen yemeğe, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye  Başkanı Mehmet Savran, Kulüp Başkanı Nafiz Dirikoç, Nar Belediyesi Başkanı Süleyman Özçelik, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İş İnsanı Yaşar Eroğlu ile Nevşehir Belediyesporlu yönetici, idareci ve futbolcular katıldı.

Moral yemeğinde Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcular güzel saatler geçirdi.

Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz...

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran; "Yarın oynanacak maç öncesi futbolcularımız, teknik heyetimiz, yönetimimiz ve misafirlerimizle kahvaltıda bir araya geldik. Motivasyonumuz yüksek, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Şampiyonluk Bekliyoruz...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Önceki dönem Başkanlarımızdan Salih Dirikoç’un ev sahipliğinde, Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet Savran, Kulüp Başkanı Nafiz Dirikoç, Nar Belediyesi Başkanı Süleyman Özçelik, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve İş İnsanı Yaşar Eroğlu ile birlikte Nevşehir Belediyespor’umuz ve Yönetimiyle biraraya geldik. 

Yeni sezonda şampiyonluk  parolasıyla Pazar günü saat 16:00’da ilk maçımızda hedef 3 puan. Kulüp Başkanımız Nafiz Dirikoç ve yönetimine,futbolcularımıza ve teknik heyetimize yeni sezonda başarılar diyorum." dedi.

İş İnsanı Salih Dirikoç'a Teşekkür!
Kulüp Başkanı Nafiz Dirikoç, Nevşehir Belediyespor onuruna verilen moral yemeğinin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, takımın yeni sezon öncesi oynayacağı maçlar öncesi iyi bir moral olduğunu belirterek, Nevşehirli iş adamı Salih Dirikoç'a teşekkür etti. 

VE LİG BAŞLIYOR!!!...

Nevşehir Belediyespor , Spor Toto 3. Lig’in ilk haftasında kendi sahasında Ankara temsilcisi Başkent Gözgözler Akademi FK ile oynayacak.

Karşılaşmayı Mersin Klasman Hakemlerinden Ali Rıza Altunbakır yönetecek.

Yeni Başkan, yeni yönetim ve yepyeni bir kadro ile mücadele edecek olan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor'a yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Nevşehir Belediye Spor - Başkent Gözgözler Akademi Fk

Yer:  Gazi Stadı/NEVŞEHİR

Tarih: 05.09.2021

Saat:16:00

HAKEMLER:

Alirıza Altunbakır (Hakem)

Mehmet Saldıraner(1. Yardımcı Hakem)

Ferhat Dalgıç(2. Yardımcı Hakem)

Burak Doğru(Dördüncü Hakem)

Faik Kapsız(Gözlemci)

Muzaffer Satıcı(Temsilci)

«01 (1.hafta)» 

05.09.2021          Elazığspor-Bergama Belediyespor

05.09.2021          Çatalcaspor-Karaman Belediyespor

05.09.2021          Erbaaspor-1954 Kelkit Belediyespor

05.09.2021          Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş.-Osmaniyespor Futbol Kulübü

05.09.2021          Kahta 02 Spor-Artvin Hopaspor

05.09.2021          Nevşehir Belediye Spor - Başkent Gözgözler Akademi Fk (Mamak Fk)

05.09.2021          Hendek Spor-Fatsa Belediyespor

05.09.2021          Belediye Kütahyaspor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik Ve Spor

05.09.2021          Batman Petrol Spor A.Ş.-Bursa Yıldırım Spor