İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da devam eden Nevşehir Belediyespor bir taraftanda transfer çalışılmalarına devam ediyor.  

Misli.com 3.lig 1.gurup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor ligin ikinci yarısına daha iddialı bir kadro oluşturmak için Teknik Direktör Özgür Zengin’in raporu doğrultusu da 9 Futbolcu ile yollarını ayırmış Antalya kampında hangi mevkilere transfer yapılacağı konusunda yönetime raporunu vermişti.

Teknik Direktör Özgür Zengin’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Nevşehir Belediyespor yönetimi, Menemen Beldespor’dan golcü oyuncu Vedat Erçin, Sivas Belediyespordan ön libero Cumhur Yılmaztürk, Yomra spordan sağ kanat oyuncusu Fatih Kıran, Menemen spordan Sağ kanat oyuncusu Süleyman Selak ve İskenderun Futbol Kulübünden on numara Mevkiine Buğra Temel ile sözleşme imzaladı.

Nevşehir Belediyespor Teknik direktör Özgür Zengin’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor.

Vedat Erçin kimdir.
1997 doğumlu oyuncu futbola Siverek Belediyespor’da başladı. 5 sezon Siverek Belediyespor’da mücadele eden oyuncu 2014 yılında Şanlıurfa Spor’a transfer oldu. Burada 2 sezon oynadıktan sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Genç golcü son 2 sezonu ise Siverek Belediyespor’da geçirdi. Son 2017-2018 sezonunda attığı 18 golle Şanlıurfa’da Süper Amatör Liginde Gol kralı oldu. Elit Akademi Ligi U19’da 21 maçta 7 gol, U21 Liginde 31 maçta 11 gol, BAL liginde 24 maçta 16 gol geçen sezon 20 maçta 18 gol atarak adından söz ettirmeyi başardı

Cumhur Yılmaztürk Kimdir.
Futbola Terazidere altyapısında başladı ve 2003 senesinde Galatasaray altyapısına yükseldi. Burada 2009 senesine kadar oynadıktan sonra profesyonelliğe geçiş mukavelesi Galatasaray A2 takımına yükseldi. Burada teknik direktör Frank Rijkaard ve yardımcısı Johan Neeskens tarafından izlenip bazı resmî karşılaşmalar için A takım kadrosuna dâhil edildi. Yılmaztürk sırası ile şu kulüplerde futbol oynadı. Kahraman Maraşspor, Çaykur Rizespor, Altay, Gümnüşhanespor, Amed Sportif Faliyetleri, Sancaktepe Futbol kulübü, Fethiye spor, İnegölspor ve Sivas Belediyespor 

Fatih Kıran Kimdir
Gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak 1993 yılında Münih'te doğan Fatih, futbola SpVgg Unterhaching takımında başladı. 2010 yılında FC Augsburg'a transfer olan oyuncu çeşitli alt kategorilerinde forma giydikten sonra 2013 yılında serbest kaldı. Yaklaşık yarım sezon kulüpsüz kalan Fatih, 2013 yılında Bayernliga Süd ekibi FC Ismaning takımına transfer oldu. Kıran Kırmızı Beyaz formayı giymeden önce şu kulüplerde Forma giydi. Demir Grup Sivasspor, Göztepe AŞ, saivas Belediyespor, Körfez Spor Kulübü, Royal Hastanesi Bandırmaspor ve Yomraspor.

Süleyman Selak kimdir
Süleyman Selak ise 21 yaşında. 1,80 boyundaki genç sol açık futbola Beşiktaş altyapısında başladı. Siyah-beyazlı takımın U16, 17, U19 ve U21 yaş kategorilerinde başarıyla ter döken oyuncu sonrasında Bayrampaşa ve Menemen gibi kulüplerde oynadı.

Buğra Temel Kimdir.
Buğra Temel 1998 yılında Eskişehir ilinde doğdu. Orta sahada görev yapan Buğra Temel futbola Eskişehirspor alt yapısında başladı. Genç futbolcu sırasıyla Eskişehirspor, Trabzonspor U 19 ve U21, Düzcespor Aktaş Hatayspor, Nazilli Belediyespor, Batman Petrolspor AŞ ve İskenderun Futbol kulübü formaları giydi.