Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, yurt genelinde ve Nevşehir'de de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle futbol tertip komitesince alınan kararları açıkladı.  

Karaca, "Yaşanan olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı sonrası bütün Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de sahalarımız kapandı. Nevşehir İl Futbol Tertip Komitesi Başkanlığımız tarafından yapılan değerlendirme sonucu 19-20 Ocak 2022 tarihlerinde oynamamız gereken Murat Bozkurt Sezonu Nevşehir U18 Ligi 5. Hafta müsabakalarını ertelemiştik.  26-27 Ocak 2022 tarihlerinde oynanacak olan 6. Hafta müsabakaları da alınan karar gereği ileri bir tarihe ertelendi. Yapılan değerlendirme sonucu Murat Bozkurt Sezonu Nevşehir U18 Ligi müsabakalarının Nevşehir İl Futbol Tertip Komitesi Başkanlığının belirleyeceği tarihler doğrultusunda Ligin kaydırılarak 5. Haftadan başlamak oynatılmasına; 

Ayrıca 22-23 Ocak 2022 tarihlerinde oynamamız gereken Nazmi Orhan Sezonu Nevşehir Yerel Amatör Lig 9. Hafta müsabakalarını da ertelemiştik. Yaşanan olumsuz hava koşullarını göz önünde bulundurarak 29-30 Ocak 2022 tarihlerinde oynanacak olan 10. Hafta müsabakaları da alınan karar gereği ileri bir tarihe ertelendi. Yapılan değerlendirme sonucu Nazmi Orhan Sezonu Nevşehir Yerel Amatör Lig müsabakalarının Nevşehir İl Futbol Tertip Komitesi Başkanlığının belirleyeceği tarihler doğrultusunda Ligin Kaydırılarak 9. Haftadan başlamak üzere oynatılmasına karar verildi. İlgili bütün paydaşlarımızın bu doğrultuda hareket etmesini rica ediyor, herkese spor dolu günler diliyorum dedi.