Nevşehir'de Yeliz Göksu Gym & Pilates Studio faaliyete başladı. Nevşehirliler profesyonel eğitmen eşliğinde alacak oldukları Pilates ve Cimnastik seansları ile hem zinde kalacak hemde fazla kilolarından kurtulacak.

"Nevşehir'de pilates ve cimnastikte profosyenel hizmet."

Nevşehir merkez Emek Mahallesi, Emlak Konut Dükkanların da 18 Nisan tarihinde faaliyete başlayan, Yeliz Göksu Gym & Pilates Studio salonunun işletmeciliğini genç Uzman Antrenör Yeliz Göksu yapacak. Genç Antrenör Göksu, "En önemlisi de sağlık için, kondisyon kazanma ve rehabilitasyon amaçlı, stres atmak için bireylerin sporu hayatına dahil etmesi gerekiyor" dedi.
 
Her yaşa hitap edecek olan spor salonunda Uzman Antrenör Yeliz Göksu tarafından profesyonel bir şekilde verilecek. Bire bir ve Gruplar halinde verilecek olan seanslarda genç-yaşlı her yaştaki bireyler spor yaparak kilo verme, kilo alma, sağlıklı beslenme, egzersiz yapma ve formda kalma imkanından yararlanabilecek.
 
Nevşehir de bir ilk...

Antrenörler Yeliz Göksu yaptığı açıklamasın da, Nevşehir'de her kesime hizmet veren bir Pilates salonu ihtiyacı olduğu düşüncesiyle yola çıktığını ve salonu hizmete açtığını söyleyerek;  "Salonumuz sabah saat 09.00'da açılıyor, akşam 21.00'de kapanıyor.  Bireylerin rahatça spor yapabilecekleri bir alanımız var. Herkes kendisine uygun bir saatte randevusunu alıp salonumuza gelip sporunu gerçekleştirebilecek. Tüm kesime özel spor salonu açmak benim hayalimdi. Bu hayalimle Nevşehirde bir ilke imza atmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Salonu açabilmek adına gerekli eğitimlerimi aldım, yaşımın genç olmasına rağmen kendimi geliştirip belgelerimi erken bir yaşta aldım.  Tüm Nevşehirlileri profesyonel bir şekilde spor yapıp sağlıklı kilo verme, alma, formda kalma ve yeni sporcular yetiştirmek için salonumuza bekliyorum."


"HERKES SPORU HAYATINA DAHİL ETMELİ"  

Spor yaparak kilo vermenin önemine dikkati çeken Göksu, "Burada yaptığımız seanslar bütün vücudu çalıştıran sporlar olduğu için kilo verme hızı artıyor. Pilates vücudu sıkılaştırıyor. En önemlisi de sağlık için kondisyon kazanma ve rehabilitasyon amaçlı, stres atmak için bireylerin sporu hayatına dahil etmesi gerekiyor." diye konuştu.

Uzman Antrenör Yeliz Göksu;

Spor hayatına 5 yaşında başlayan Yeliz Göksu Lisans Egitimini Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversitesi beden eğitimi öğretmenliği bölümünde derece ile tamamlamasının ardından aynı üniversitede aynı bölümün ana bilim dalında Spor psikolojisi alanında Yüksek Lisans eğitimine başlayarak başarıyla tamamlamıştır.
 

Cimnastik/Artistik Cimnastik Antrenörlük Belgesi ve Pilates Eğitmenlik belgelerine sahip olan Yeliz Göksu antrenör adının yanına uzman ünvanınıda ekleyerek spor hayatına kendi studiosunda devam etmektedir.

YETİŞKİNLER İÇİN
Düet veya özel ders seçeneği   
-Mat Pilates 
-Reformer Pilates 
-Tower Pilates 
-Cadillac Pilates 
-Hamile Pilatesi  
Grup Zumba ve Grup Step Aerobik Dersleri 

ÇOCUK 
Grup veya Özel Ders Seçeneği ile 
Cimnastik Kursları 
3-5, 5-8 ,8-10 yaş 
 
Çocuk Zumba grubu
Çocuk Step Aerobik grubu

YELİZ GÖKSU GYM & PİLATES STUDİO

ADRES: Emek Mahallesi Emlak Konut Dükkanları, D:B/2 No:6 NEVŞEHİR

GSM: 0 553 630 20 90

İnstagram: yg_cimnastikplatestudio