Nevşehir Kapadokya Masterler Spor Kulübü Derneği tarafından Nazmi Orhan anısına turnuva düzenlenecek.

Nevşehir Kapadokya Masterlar spor kulübü derneğinden FİB Haber Merkezine yapılan açıklamada; "Derneğimiz üyesi olan ve Derneğimizin Avanos futbol sahasında 15.08.2021 tarihinde Maç esnasında kalp krizi sonucunda hayatını kayıp eden Nevşehir’in  saygın kişiliklerinden spor adamı Derneğimizin üyesi Rahmetli Nazmi Orhan abimiz aramızdan ayrılışının 1.yılı münasebeti ile Master takımları arasında Futbol Turnuvası düzenleyeceğiz.

Turnuvamız Nevşehir Gençlik Spor il Müdürlüğü 2 ve 3 Nolu futbol sahalarında 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü Saat 20.30 da başlayacak olup, Niğde Veteranlar-Aksaray veteranlar- Nevşehir veteranlar ve Nevşehir Kapadokya Masterlar spor kulubü derneği  katılacaklardır.  

Nevşehir Kapadokya veteranlar spor kulübü derneği olarak "Nazmi ORHAN" anısına bu turnuvayı gerçekleştiriyoruz. 

Nazmi abim özünde sözünde doğru olan, sözleri kıvırıp çevirmeden aman şunun kalbi kırılacak bunun kalbi kırılacak diye doğruları söylemeden çekinmeyen,  hep doğru bildiğinin  yanında olan Adam gibi adam Nazmi Orhan; biz ondan razıydık Allah’ta razı olsun, Nazmi abim  anısına düzenlediğimiz bu turnuvaya katılım sağlayan Takımlara, Seyircilere, Protokola ve Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Tüm Nevşehir halkı davetlidir.   "

Proğram :
 2 Nolu saha 
1. Maç Nevşehir Kapadokya Mast.derneği – Niğde Masterlar 20 şer dakika  iki devre 
3 Nolu Saha 
1 Maç Nevşehir Masterlar – Aksaray Masterlar     20 şer dakika 2 Devre 

1. Maçların Galipleri 
3 Nolu Sahada Şampiyonluk için mücadele edecekler 

1. Maçların Mağlupleri 
2 nolu sahada 3.lük 4.lük Maçı için mücadele edecekler 
Maçlar sonunda plaket takdimi vardır          
                  
Nevşehir Kapadokya Masterlar spor Kulubü  Derneği Yönetim kurulu