Biz utandık ya siz…!

 

Kadınlar Basketbol 2. Lig B Grubu mücadelesinde Nevşehir Üniversitesi – Ordu Spor müsabakası çatıdan damlayan su sebebiyle durdu.

Damat İbrahimpaşa Spor salonunda oynanan maçın ikinci yarısı için salona çıkan sporcular, tavandan damlayan su sebebiyle şaşkına döndü. Mücadelenin hakemi salon zemininin ıslanması sebebiyle maçı bir saat durdurdu.

Karşılaşmanın ilk periyodunda kapalı spor salonunda çatının akması sonucu parkeler ıslandı. Hakem karşılaşmayı durdurarak ıslak alanın paspaslanarak kurutulmasını istemesi üzerine karşılaşma bir süre durdu. Karşılaşma sırasında da görevliler ıslak alanı sürekli temizleyerek kuru tutmaya çalıştı. Salon görevlileri daha sonra çatıya çıkarak su birikintisinin olduğu alandaki sorunu gidermeye çalıştı.Çözüm bulunamayınca çatıda akan yerlere kovalar konuldu. Oluşan çirkin Görüntü ve yaşanılan kepazelik saç baş yolduran cinstendi.

 

DIŞINA HARCANAN PARA ÇATIYA HARCANMAYINCA

 

Müsabakanın bir süre durmasına neden olan bu olumsuzluk, ilimizde gençlik spor yatırımlarına geçtiğimiz yıl binlerce lira ödeyen il müdürlüğünün salonun çatı tadilatını neden yaptırmadığı sorusunu akıllara getirdi.

Son aylarda ısıtması ile gündeme gelen Damat İbrahimpaşa Spor salonunun çatısındaki bu olumsuzluğun önlenmesi için il müdürlüğünün ne yapacağı merak konusu.

 

Oldukça centilmence dostluk içerisinde gerçekleşen Bayan basketbol maçında ev sahipliği adına Nevşehir Üniversitemiz alkışı hak edecek büyük sınva verirken Nevşehir Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunun içler acısı hali ile sınıfta kaldık.

 

Orduspor Bayan Basketbol takımı oyuncu ve hocaları yaşanılan skandal görüntüler karşısında adeta dalga geçercesine durumu gülerek alaylı şekilde karşılaması Maçı izleyen Nevşehirli sporseverleri utandırdı.

 

FİB Haber Merkezimize değerlendirmede bulunan hafta sonu oynanan bu maçı izleyen Nevşehirli bir sporseverimiz böyle şey olamaz utançtan yerin dibine geçtik.Biran önce D.İbrahim Paşa Kapalı spor salonu tadilat ve onarımının yapılarak bu tür aksaklıklara izin verilemeli diyerek Nevşehir de Spor Yönetici ve idarecileri eleştirildi.

 

Üniversitemize alkış…!

Nevşehir Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Ürgüp Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuncay Bülbül, akademik ve idari personel, öğrenciler ile basketbol severlerin katıldığı maç öncesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Çetin Pekacar Orduspor Basketbol Takımı Şube Başkanı Akın Çiçek’e teşekkür plaketi vererek kendilerine başarılar diledi.Bu anlamda Nevşehir üniversitesi dostluk kardeşlik ve misafirperverliği ile Fair Playın bizce en büyük adayıdır.

 

Dostluk içinde geçen maç sonunda Üniversitemiz Bayan Basketbol Takımı Orduspor'a 90-48 mağlup olurken her iki takım oyuncuları ve teknik heyet birbirlerini tebrik etti.