İstanbul’un futboldaki saltanatına başkaldıran, Anadolu’nun ilk şampiyon takımı Trabzonspor, bu akşam kendi evinde Antalyaspor'la otnadığı karşılaşmada 2-2 beraber kalarak, elde ettiği 77 puanla bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Bordo mavililer bu zaferle birlikte 1983-1984 sezonunun ardından 38 yıl sonra ilk kez Türkiye liginde şampiyon olma başarısı gösterdi.

Araçlarıyla şehir turu yaparak Ziraat bankası önünde horon teptiler.

Antalyaspor karşılaşmasının bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşayan taraftarlar bordo-mavili bayraklarıyla araçlarına binerek Nevşehirde de şehir turu attı. Ziraat Bankası önünde toplanan taraftarlar meşaleler eşliğinde horon teperek şampiyonluğu doyasıya kutladı. 

Nevşehir'de yaşayan Trabzonspor taraftarları, ellerindeki Trabzonspor bayraklarını ve atkılarını sallayarak şampiyonluk sloganları attı.

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük beldesinde de Trabzonspor'un Şampiyonluk sevinci havai fişek gösterileriyle kutlanıyor.

Nevşehir Valiliği'de sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayınlayarak; "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonunun Şampiyonu olan Trabzonspor  kulübünü, bordo-mavi renklere gönül vermiş taraftarlarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

FİB Haber Merkezi olarak 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor'u tebrik ediyoruz...