Düzcespor ve Nevşehirspor eski başkanlarından, Funny Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Leblebici, TFF 3.Lig 1. Grup 28. Hafta karşılaşmasında Silivrispor ile yarın oynayacağı maç için Nevşehir Belediyespor kafilesi ile İstanbul'a giden Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehirspor Kulübü eski Başkanı Salih Dirikoç, Yönetim kurulu üyeleri Musa Öçkoymaz ve Umut Araz ile birlikte İstanbul'da buluştular.

Nevşehirli başkanlar İstanbul'da...

Türk futbol tarihinde önemli yeri olan kulüpler arasında yer alan ve bir dönemin Türkiye'nin PSV'si olarak anılan Nevşehirspor'u önce sahiplenip sonrada amatörlükten profosyonelliğe taşıyan kişiler olarak Kırmızı-Beyazlı takım tarihine isimlerini altın harflerle yazdıran Düzcespor ve Nevşehirspor eski başkanlarından, Funny Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehirspor eski başkanı Salih Dirikoç, yine en son takıma sahip çıkan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile Yönetim kurulu üyeleri Musa Öçkoymaz ve Umut Araz İstanbul Bakırköy Şazeli Florya'da bir araya geldiler.

Demek ki, "Vefa, İstanbul'da bir semt adı değilmiş" dedirten buluşmada spordan siyasete, ülke ve Nevşehir gündemine dair koyu bir sohbet vardı. 

Leblebici'nin değdiği el Nevşehirspor'a şans getirdi...

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen burada yaptığı konuşmasında; "Bal liginde iken, Başkanlığı döneminde "Karanlıktan Aydınlığa..." sloganı ile sahiplenerek büyük destek verdiği Nevşehir Belediyespor'umuzun eski Kulüp Başkanı Muzaffer beyin elinin değmesi ile şans getirdiği takımımız tam 13 yıl sonra Şampiyon olarak 3.Lige yükselmesinde şüphesiz çok büyük katkıları olmuştur.

Yine kendisinin şehrimiz ticari ve sanayi hayatınada önemli yatırımları ve katkıları olmuştur. Bugün dostlar meclisinde İstanbul'da bizleri ağırlayarak bir araya gelmemize vesile olan ve bizlere çok güzel ev sahipliği yapan değerli kardeşime teşekkür ediyorum" dedi.

Nevşehirspor eski kulüp Başkanı Salih Dirikoç'ta, "Ülkemizin futbolda önemli lokomotiflerinden Kırmızı-Beyazlı kulübümüze geçmişten günümüze emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Muaffer başkanımıza da ev sahipliği ve güzel sohbetleri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Nevşehirspor eski başkanlarından, İş Adamı Muzaffer Leblebici ise, "Bu akşam Nevşehir ve Türk futboluna hizmet eden güzide kulübümüzün değerli başkanlarıyla bir araya gelerek hasret giderdik. 2.lig yolunda şampiyonluğa koşan Nevşehir Belediyespor'un son durumu ve Kulüp başkanlığımız döneminde hayata geçirmek istediğimiz alt yapı başta olmak üzere bir takım projeler üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Katılımları için başkanlarımıza ve değerli Yönetim Kurulu üyelerine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca yarın oynanacak olan Silivrispor maçında da takımız Nevşehir Belediyespor'a başarılar diliyorum" dedi.