MİNİK FUTBOLCULARİN YAZ DONEMİ ADRESİ; N.F.A.

4 yildir Nevsehir'de, futbolcu alt yapisinin gelisimine ve sporcularin erken yaslarda kuluplerde futbol oynamaya baslamasinda onemli katkilari olan Nevşehir Futbol Akademisini ziyaret ettik.

Nevsehir Futbol Akademisi projesinin mimari, Akademi Direktoru ve ayni zamanda Nevsehirspor Alt Yapi Sorumlusu Mahmut Sami Akyuz, akademi calismalari hakkinda bilgi verdi.

Akyuz yaptigi aciklamada; "Nevsehir Futbol Akademisi, yaz dönemi futbol kursumuz, 75 civarında sporcumuzun katılımıyla ve 3 grup halinde devam etmektedir. Birinci grubumuz 2001-2002-2003 doğumlu sporculardan, ikinci grubumuz 2004-2005-2006 doğumlu sporculardan, üçüncü grubumuz ise 2007-2008-2009 doğumlu sporculardan oluşmaktadır. Yaz döneminde Nevşehir Futbol Akademisi'nde yaptığımız çalışmalar neticesinde yetenekli sporcularımızı nevşehirspor kulübüze ve diger kuluplerimize kazandırarak yetenekli cocuklarimizin lisanslı sporcu olarak kuluplerimizde futbol oynaması kapisini acmanin hakli gururunu yasiyoruz. Dolayısıyla Nevşehir Futbol Akademisi, yaz döneminde Nevşehir'de futbol temel eğitiminin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetleri ile birlikte Nevşehir'e donanimli bir sporcu ve futbolcu kazandırmak için, ayrica cocuklarimizin bircok alanda gelisimlerini saglamak icin çalışmalarına ve  yuklendigi misyonu surdurmeye devam etmektedir. Her grubumuz haftanin iki gunu ve farkli yas gruplariyla birlikte akademi calismalarimiz haftanin 6 gunu devam etmektedir. Yaz donemi boyunca 12 hafta suren calismalarimiz, haziran ayinin 3.haftasi baslamis ve eylul ayinin 3.haftasina kadar devam edecektir. Ayrica cocuklarimizi akademi servisimizle calismalar oncesi evlerinden alip tekrar calismalar tamamlandiktan sonra evlerine birakarak sporcularimizin bizler icin ne kadar degerli oldugu gercegi ortadadir. Yillardir kalitemizden odun vermeden, bu durusumuz ve calismalarimiz neticesinde, Nevşehir Futbol Akademisine ilgi gösteren, Nevsehir'de "Nevsehir Futbol Akademisi" ismini marka haline getiren tüm velilerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi...

HABER: ALİ ÖZCAN.