NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in ilk kez kamuoyuna açıkladığı Nevşehir’e yeni bir stadyum kazandırılması projesi hayata geçirilmeyi bekliyor. Ancak birkaç yıldır söylediğimiz gibi yeni stadyumun ihalesi, inşası çalışmalarının en az 2 yıl süreceğine kanaat getiren yetkililer nihayet Gazi Stadyumunda bir takım iyileştirmelerin yapılmasına karar verebildi.

İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Nevşehir Spor GK’nın müsabakalarını oynadığı stadyumda uzun süredir dikkat çeken eksikliklerinin giderilmesi için uzun bir bekleyişin ardından çalışmalara başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce stadyumun dış bölümünde boya badana çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışmalar bununla da sınırlı kalmayacak. 

Önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalarla birlikte Stadyumun elektronik bir Skorbarda kavuşturulacağı, misafir takımın taraftarlarının kullanabilmesi için açık tribünlerin bulunduğu alana WC yapılacağı da bildirildi.

Hatırlanacağı üzere özellikle tuvalet konusu ilimizde oynanan hemen hemen bütün BAL Ligi müsabakalarında son oluşturuyordu. Misafir takımın taraftarlarının yararlanabileceği ikinci bir tuvalet bulunmaması nedeniyle Nevşehir Spor GK taraftarları ile misafir takım taraftarları arasında tuvalet sorunu yaşanıyordu. Nihayet yetkili kurumun yetkilileri böyle bir sıkıntının yaşandığını görebildi.